Časopis za pokrajino Posavje
16.07.2018
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

The Rocky Horror show tokrat na bazenu v Radečah

Objavljeno: Petek, 11.08.2017    Rubrika: KULTURA Sporočilo
DSCN9705

Iz vsakdanjega življenja v laboratorijski dom transvestitskega znanstvenika s prepričljivo odigranimi provokativnimi vlogami.

Ljubitelji gledališča in odrskih desk, ljubitelji glasbenih predstav, čas je, da si ogledate uspešnico The Rocky Horror show Gledališkega društva Radeče na prostem, in sicer v ponedeljek, 14. avgusta, ob 21.00 uri na radeškem bazenu.

Domača gledališka skupina se je odločila, da bo, potem, ko je obiskala vse slovenske pokrajine, ko je s svojo igro in šarmom navdušila številne gledalce, zadnja ponovitev potekala v idiličnem okolju njej ljubega bazena, kjer so mnogi preživljali in še preživljajo prijetne počitniške dni.

Musical »The Rocky Horror Show« oživlja zgodbo o mladem in zaljubljenem paru, ki v nevihtni noči najde zatočišče v temačni hiši norega transvestitskega znanstvenika, ki v svojem laboratoriju želi ustvariti popolnega moškega z modrimi očmi, svetlimi lasmi in atletsko postavo. Mu je uspelo? Nekateri že poznajo odgovor, nekateri ga bodo dobili ob ogledu predstave na bazenu v Radečah.

Vir: Gledališko društvo Radeče
« Nazaj na seznam
»