Časopis za pokrajino Posavje
27.07.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Vabljeni k sodelovanju na 23. območnem srečanju literarnih ustvarjalcev »Če beseda bi doma ostala, ...«

Objavljeno: Petek, 13.11.2020    Rubrika: KULTURA Sporočilo
Pred nami je že 23. območno srečanje literarnih ustvarjalcev »Če beseda bi doma ostala, ...«, ki v organizaciji JSKD Območne izpostave Brežice vse od začetkov združuje in izobražuje ljubitelje literarnega snovanja. K sodelovanju želimo povabiti mlade (od 15. leta) in starejše avtorje, ki se ljubiteljsko ukvarjajo s pisanjem različnih literarnih zvrsti, delujejo v občini Brežice ali so z njo povezani na kakršen koli drug način.

Prav letošnje posebno vzdušje omogoča, da se napajamo tako z branjem kot ustvarjanjem literarnih del in krepimo stik z umetniško besedo. Ta je odlično izrazno sredstvo in osvobaja.
 
V tem prepričanju vas vabimo, da ustvarite ali le izberete besedila, ki so nastala v zadnjem obdobju oziroma so še v ustvarjalnem procesu, in z njimi sodelujete na našem srečanju. Strokovna spremljevalka bo Barbara Korun (1963), pesnica, kritičarka, esejistka, ki jo odlikujejo bogate izkušnje pri mentorstvu literarnih delavnic za mlade in odrasle avtorje.
 
Razpis je dostopen tukaj, prijavite pa se lahko do 16. 11. 2020 preko spletne prijavnice: https://forms.gle/FcYA5f2f126GkvXdA. Dela pošljite v wordovi datoteki do roka prijave na elektronski naslov: oi.brezice@jskd.si.
 
Veselimo se sodelovanja z vami.

Vir: JSKD OI Brežice
« Nazaj na seznam