Časopis za pokrajino Posavje
2.12.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Zapirajo se tudi kulturne ustanove

Objavljeno: Petek, 23.10.2020    Rubrika: KULTURA Redakcija
grad brezice (2)

Posavski muzej Brežice se jutri začasno zapira ...

Z jutrišnjim dnem, 24. 10., bo začel veljati Odlok o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, ki določa, da se z namenom zajezitve in obvladovanja epidemije covida-19 začasno prepoveduje med drugim tudi ponujanje kulturnih in kinematografskih storitev.

Iz Posavskega muzeja Brežice so tako sporočili, da do preklica zapirajo svoja vrata. Za vse informacije so na voljo na vodnik@pmb.si. Vrata je za obiskovalke in obiskovalce zaprl tudi grad Sevnica.

mmk-foto-nina-sotelsek-large

... ravno tako muzejske enote KD Krško.

Tudi iz Kulturnega doma Krško so sporočili, da z jutrišnjo soboto, 24. oktobra, za vse obiskovalce do nadaljnjega zapirajo muzejske enote Kulturnega doma Krško, to so Grad Rajhenburg, Mestni muzej Krško in Galerijo Krško. V tem času so vam za informacije na voljo na telefonski številki 07 488 01 90 ali elektronskem naslovu info@kd-krsko.si, vabijo tudi, da sledite njihovim objavam na spletnih straneh in socialnih omrežjih.

Knjiznica, korona (17)

Po 3-dnevni karanteni bo knjižno gradivo vrnjeno v izposojo, ki bo potekala s predhodnim naročilom knjig.

Do nadaljnjega zapirajo svoja vrata tudi knjižnice, ki pa bralkam in bralcem omogočajo brezstično izposojo gradiva. Vabljeni k branju!

P. P., S. R.
« Nazaj na seznam
»