Časopis za pokrajino Posavje
23.01.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Kostanjeviško soočenje županskih kandidatov

Objavljeno: Torek, 20.11.2018    Rubrika: Lokalne volitve Redakcija
_DSC0049
Edino pravo javno soočenje kandidatov za župana so v predvolilnem času pripravili v Kostanjevici na Krki, kjer je za to poskrbelo tamkajšnje mladinsko društvo in zainteresirani posamezniki.

Soočenje je potekalo v petek zvečer v t.i. Bučarjevi dvorani v nekdanji kostanjeviški restavraciji. Kot se je izkazalo, je bil prostor premajhen za vse, ki so želeli prisluhniti županskim kandidatom, ob tem se je še enkrat pokazalo, kako Kostanjevici na Krki manjka primerna prireditvena dvorana.
_DSC0060
Tudi o tem, pa še marsičem drugem so svoja stališča predstavili kandidati Andrej Božič, Vesna Hrovat, Ladko Petretič, Žan Colarič in Marjan Jerele, medtem ko se Andrej Kerin in Andrej Rajar soočenja kljub potrditvi udeležbe nista udeležila.
 
Ker se je kmalu po koncu soočenja začel volilni molk, o njem nismo poročali, objavljamo pa nekaj utrinkov z zanimivega večera, za pripravo in izvedbo katerega si organizatorji, na čelu z voditeljema soočenja Luko Krošlom in Janom Strajnarjem, zaslužijo vse čestitke. Zagotovo so s tem marsikomu olajšali volilno odločitev, pa tudi pripomogli k dokaj visoki volilni udeležbi v kostanjeviški občini.

P. P.
« Nazaj na seznam
»