Časopis za pokrajino Posavje
25.10.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Predstavili so se sevniški kandidati Liste Marjana Šarca

Objavljeno: Petek, 09.11.2018    Rubrika: Lokalne volitve Sporočilo
V sredo, 7. novembra, so se v Restavraciji Ajda v hotelu Ajdovec predstavili tudi kandidatke in kandidati stranke Lista Marjana Šarca, ki kandidirajo v vseh štirih volilnih enotah za občinski svet občine Sevnica ter nekaterih krajevnih skupnostih.

"Stranka Lista Marjana Šarca Sevnica združuje ljudi različnih starostnih generacij, izobrazb, znanj ter izkušenj z resnimi nameni po spremembah in izboljšanju stanja na vseh področjih: za slehernega občana, skupnost, občino Sevnica. V lokalno okolje prinašamo drugačnost, naše vodilo pa je celostni strateški pristop, usmerjen k rezultatom. Povezovanje, sodelovanje in odgovorna javna politika na vseh ravneh," so zapisali v sporočilu za javnost.

Kot nosilec liste v 1. VE se je predstavil Gorazd Zupanc, 37-letni univerzitetni diplomirani inženir geodezije, zaposlen na Geodetski upravi RS kot direktor Območne geodetske uprave Kranj. Poleg njega bodo v tej volilni enoti kandidirali tudi Tadeja Medvešek, David Zabasu, Maja Tržan in Luka Trebše.

V 2. VE kot prvi na listi nastopa Rok Petančič, 37-letni univerzitetni diplomirani politolog. Aktiven družbeni delavec in vodja številnih družbeno odgovornih projektov. Sommelier 2. stopnje, ustanovni član Rotary kluba Sevnica, predsednik Planinskega društva Lisca Sevnica in prostovoljec s srcem na različnih področjih. Zaposlen v Javnem zavodu za kulturo, šport, turizem in mladinske dejavnosti Sevnica kot skrbnik Gradu Sevnica, svetovalec za kulturo. V tej volilni enoti kandidirajo tudi Irena Debevc, Vladimir Pintar, Melita Robar, Domen Kelnerič, Tjaša Božič in Marjan Šmit.

Predstavnik 3. VE je Janez Lipar, star 62 let, stanujoč v Boštanju. Upokojenec, kmetovalec. Poleg njega so na listi tudi Mojca Jekoš, Robert Oreškovič, Alja Jekoš in Franc Povše.

V 4. VE bo nosilec liste Stanko Lazar, ki kandidira z namenom, da bi v naše okolje ponovno dodali nekaj unikatnega in naredili vsi skupaj korak naprej, korak k izboljšanju in še kakovostnejšemu življenju v našem kraju. Na listi pa so tudi Anja Odlazek, Jure Zorc, Daša Lazar in Žan Bogve.

P. P./vir: ekipa stranke LMŠ Sevnica
« Nazaj na seznam
»