Časopis za pokrajino Posavje
25.10.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Predstavitev programa za lokalne volitve 2018 OO SD Brežice

Objavljeno: Četrtek, 08.11.2018    Rubrika: Lokalne volitve Sporočilo
Socialni demokrati Brežice smo k letošnjim lokalnim volitvam pristopili s preprostim ciljem – narediti program za ljudi. Program, ki bo ljudem v občini Brežice omogočil kvalitetno in prijetno življenje.

Pri izdelavi programa so sodelovali vsi kandidati naše liste, ki se bodo letos potegovali za svetniška mesta. Vključili smo tudi ostale, mlade in stare, ki letos ne kandidirajo, a so izrazili željo, da nam pomagajo pri pripravi akcijskega načrta.

Naš program poudarja neposredno demokracijo s čimer vrača moč ljudem in manjša vpliv oblasti. Obenem se zavzemamo še za efektivno transparentnost, ki vsakemu občanu omogoča vpogled v porabo javnih sredstev. Menimo namreč, da bi nakazila iz občinskega proračuna morala biti javno dostopna vsem.

Program med drugim vključuje še ukrepe na področju gospodarstva, varovanja okolja, infrastrukturne ukrepe, kvalitetno zdravstveno oskrbo, reševanje stanovanjske problematike mladih in še mnogo več.

Celoten program lahko najdete tukaj.

Prepričani smo, da gre za najbolj dodelan in premišljen program med vsemi strankami in listami, ki se letos potegujemo za svetniška mesta v občini Brežice. Ponosni smo na svoje cilje in upamo, da nam jih bo z vašo pomočjo uspelo uresničiti.

Matija Kolarič in predsedstvo Občinske organizacije Socialnih demokratov Brežice
« Nazaj na seznam
»