Časopis za pokrajino Posavje
17.07.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Robert Zagorc: Verjamem, da bomo združili moči tudi v drugem krogu

Objavljeno: Petek, 25.11.2022    Rubrika: Lokalne volitve Sporočilo
Kostanjevica-Zagorc in svetniki

Robert Zagorc (spredaj) in njegovi podporniki, izvoljeni v občinski svet

Po prvem krogu lokalnih volitev smo na uredništvo prejeli pismo kostanjeviškega županskega kandidata Roberta Zagorca, ki je v prvem krogu prejel dobrih 48 % glasov volivk in volivcev, v občinski svet pa je bilo izvoljenih nekaj kandidatov z njegove liste. Objavljamo ga v nadaljevanju,

SKUPAJ ZMOREMO - S POVEZOVALNO EKIPO NOVIM IZZIVOM NAPROTI  
 
Drage občanke in občani občine Kostanjevica na Krki, spoštovane volivke in volivci!
 
Prvi krog županskih volitev je za nami in iz srca se zahvaljujem vsem skupaj in vsakemu posebej za vsak oddani glas meni in vsem izvoljenim svetnikom občinskega sveta. S tem ste izkazali zaupanje ne samo meni, ampak tudi mojemu predlagatelju Mateju Kuharju, ki me je podprl ob moji odločitvi za sprejem tega novega izziva.
 
Res se nam je zmaga v prvem krogu volitev izmuznila le za las, pri čemer občudujem tudi pogum in uspeh mladega sokandidata, vendar verjamem, da bomo združili moči tudi v drugem krogu in dokazali, da zmoremo.
 
Kot sem že napovedal, bom deloval pošteno in transparentno, predvsem pa povezovalno in v središče svojega županovanja postavil ČLOVEKA ter, tako kot bivši župan, stik z občani na terenu. Le na ta način lahko, skupaj z vami, ugotavljamo in prepoznamo potrebe in jih umeščamo v prostor. Nadaljevali bomo vse začete projekte in na novo podprli tiste, ki bodo v korist vseh, saj smo prav vsi del naše skupnosti in želim, da se tako tudi počutite.
 
Skupaj zmoremo, zato vas prijazno vabim, da še enkrat strnemo vrste na drugo adventno nedeljo, 4. decembra, in začnemo z začrtanim delom. Verjamem v Vas, vi pa mi tudi tokrat zaupajte svoj glas. SKUPAJ Z VAMI, 

Vaš kandidat za župana Robert Zagorc
« Nazaj na seznam
»