Časopis za pokrajino Posavje
11.12.2017
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Novoletna tržnica na OŠ Sevnica – ko šolo napolni predpraznično vzdušje

Objavljeno: Sreda, 06.12.2017    Rubrika: Mladi Posavci poročajo    Ogledov: 85Bralci pišejo
DSC_0641
V torek, 28. novembra, tik pred začetkom veselega decembra, je na naši šoli potekala tradicionalna novoletna tržnica. Okrašeno šolsko avlo in hodnike je napolnila glasba, povsod se je širil vonj po omamnih palačinkah, mize pa so napolnili čudoviti izdelki, ki so jih izdelali učenci s pomočjo svojih učiteljic.

Vsaka »stojnica« je bila nekaj posebnega – vsak oddelek matične šole in obeh podružnic je pripravil drugačne izdelke, ki so jih obiskovalcem ponujali predstavniki razredov. Poleg omenjenih so tržnico obogatile stojnice nekaterih gostov, ki vse leto sodelujejo s šolo. Učenci devetega razreda so prodajali srečke; otroci, starši in ostali obiskovalci so tako lepa darila prejeli tudi na srečelovu.  Vsi »prodajalci« so delali za isti cilj: zbrati čim več prostovoljnih prispevkov za šolski sklad šole, ki vsako leto s svojim finančnim doprinosom lepša trenutke našim učencem.

Iskrena zahvala vsem, ki ste se udeležili novoletne tržnice in tako prispevali v šolski sklad. Želimo vam čudovit začetek pravljičnega decembra.

OŠ Sava Kladnika Sevnica
 
 
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

30.11.2017 | Mladi Posavci poročajo

Svetovni dan otroka na OŠ Jurija Dalmatina Krško

07.12.2017 | Mladi Posavci poročajo

Učenci OŠ Sevnica obiskali letališče na Brniku

04.12.2017 | Mladi Posavci poročajo

Obisk 1. a v Domu upokojencev Sevnica