Časopis za pokrajino Posavje
9.06.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Kmetijska trgovina Cerjak: ​Mi vam pomagamo pridelati več!

Objavljeno: Petek, 22.10.2021    Rubrika: Ne spreglejte Oglas
cerjak skupinska IMG_0212

Kolektiv kmetijske trgovine Cerjak

S sloganom »Mi vam pomagamo pridelati več!« Kmetijska trgovina Cerjak deluje že od leta 1990 na prodajni površini cca. 4000 m2 v naselju Bukošek pri Brežicah.  Ukvarjajo se s prodajo in svetovanjem na področju kmetijstva, vinogradništva, sadjarstva, živinoreje, vrtnarstva in ostalih kmetijskih panog.

Na začetku so prodajali večje kmetijske stroje in nekaj rezervnih delov. S stalnim prilagajanjem povpraševanju kupcev in potrebam trga so svojo ponudbo močno razširili – trenutno se ukvarjajo s prodajo in svetovanjem na področju kmetijstva, vinogradništva, sadjarstva, živinoreje, mesarije, vrtnarstva in ostalih kmetijskih panog; imajo sodoben enološki laboratorij, kjer pomagajo strankam pri tehnološki pridelavi mošta in vina. V njihovi ponudbi boste našli izdelke priznanih blagovnih znamk, kot so Stihl, Stiga, Solo by AL-KO, Martin Vialate in mnoge druge.
IMG_0254

 
Ponudba za vse letne čase
 
»Imamo velike kapacitete skladišča in veliko zalogo artiklov in na tak način zagotavljamo strankam, da pri nas najdejo vse, kar potrebujejo. Trudimo se, da nam tudi v vrhuncu sezone ne zmanjka za kmete nujno potrebnega materiala. Spomladi, v času setve, smo dobro založeni z vsemi vrstami semen in sadik. Prav tako poskrbimo, da imamo vedno na voljo dovolj gnojil in škropiv. V jesenskem obdobju je pri nas veliko vinogradnikov, saj opravljamo tudi sodobne analize mošta in vina ter nudimo strokovno svetovanje. Z naprednimi sistemi za analize skušamo strankam zagotoviti hitre in natančne rezultate. Pri nas lahko stranke kupijo vse za vinarstvo, od enoloških sredstev do cistern, črpalk, itd. V zimskem času nudimo vse za sezono kolin. Stranke lahko kupijo vse: od ročnih in električnih mesoreznic, polnilk za klobase/salame, rezervnih plošč za mesoreznice, žage za kosti do kvalitetnih mesarskih in kuhinjskih nožev. Seveda imamo v ponudbi tudi stroje za vakumiranje in različne dimenzije vakumirnih vrečk,« predstavijo raznovrstnost ponudbe. »Naše vodilo je skrb za kmeta, pospeševanje ter razvoj kmetijstva in slovenskega podeželja ter vrtnarjenja. Naš cilj poslovanja je zasnovan tako, da hočemo ostati konkurenčni, prepoznavni po strokovni ponudbi in specializiranosti na področju kmetijstva. Neposredno v okolici trgovine pridelujemo tudi lokalno koruzo in žita, ki ga v sezoni prodajamo našim strankam,« še dodajajo.
 
Delajo z glavo in s srcem
 
»Trenutno je v našem kolektivu zaposlenih devet ljudi. Skrbimo, da imamo strokovno usposobljen kader, ki se stalno izobražuje in svoje znanje predaja kupcem. Seveda smo tudi vsi člani družine z glavo in srcem pri delovanju našega podjetja. Delamo na tem, da se k nam vračajo zadovoljne stranke in da dober glas seže naprej,« pravijo v kmetijski trgovini Cerjak, v kateri ugotavljajo, da se vedno več kupcev zaveda, da je doma pridelana hrana najboljša in zato jih obišče vedno več vrtičkarjev, ki se do nedavnega niso ukvarjali s pridelavo hrane. »Takšnim ljudem veliko pomeni naša podpora, spodbudna beseda in koristen nasvet iz prakse,« dodajajo in nadaljuje, da prihajajo v njihovo trgovino ljudje iz celotne Slovenije in kar nekaj tudi iz sosednje Hrvaške. Imajo samo eno trgovino, a prometne povezave za obisk njihove trgovine niso več težava, saj so od avtoceste oddaljeni le nekaj minut.
 
Spletna trgovina in načrti
 
Od leta 2013 delujejo tudi kot spletna trgovina na spletnem naslovu www.agronet.si. S poštenim odnosom in konkurenčnimi cenami so dosegli, da se vedno več strank odloča za nakup v njihovi spletni trgovini. Stranke, ki pri nas naročijo izdelke preko spletne trgovine, so prav tako deležne brezplačnega svetovanja, v kolikor ga potrebujejo.
 
»V 30 letih obstoja smo postopoma razvijali naše podjetje, dogradili smo novo poslopje za skladiščenje različnih artiklov ter uredili veliko parkirišče. V prihodnosti se želimo še naprej razvijati in nadgrajevati. Trenutno vidimo velik potencial v razvoju servisa,« predstavitvijo še del načrtov. Ponosni so tudi, da so v letu 2021 prejeli platinasto boniteto odličnosti AAA, kar jim daje potrditev, da so na pravi poti in da delajo dobro ter pravilno. »To nam dokazujejo naše stranke, za kar se jim najlepše zahvaljujemo,« hvaležno zaključijo predstavitev kmetijske trgovine Cerjak, ki bo še naprej skrbela za odličnost svoje ponudbe.
 
Kmetijska trgovina Cerjak, Cerjak Brod Polona s.p., Bukošek 69, 8250 Brežice, Slovenija
Tel.: 07 499 3 900
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

31.05.2023 | Ne spreglejte

Osvetlite vaš dom