Časopis za pokrajino Posavje
5.06.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Kozmetologinja Valentina Cvetkovič: “Za lepo postavo vam ni treba trpeti ali zadeti na genski loteriji”

Objavljeno: Četrtek, 20.01.2022    Rubrika: Ne spreglejte Sporočilo
Valentina-obrezana

Valentina Cvetkovič

V zadnjem času smo priča vse večjemu povpraševanju žensk po raznih lepotnih tretmajih in postopkih za preoblikovanje telesa.

Priznana kozmetologinja Valentina Cvetkovič, direktorica Wellnessa Paradiso, kjer si že več kot 10 let prizadevajo biti v koraku s časom, nam je zaupala naslednje: “Odkar sem pred več kot 20 leti, prvič zaplavala v kozmetične vode, so se trendi v tej popularni industriji bistveno spremenili, pa tudi sama tehnologija je izjemno napredovala. Tako smo v našem Wellnessu zadnja leta pomagali več kot 20.000 ženskam, z varnimi, nebolečimi in zanesljivimi postopki, odpraviti razne tegobe in zasijati v svoji koži. Največ interesa pa so zadnji dve leti ženske pokazale predvsem za naše popularne tretmaje, ki služijo preoblikovanju postave.”
Extreme body shaping 1

Extreme body shaping


 
Oblikovanje sanjske postave danes ni več noben ‘bav bav’
 
Če so včasih morale ženske za zapeljivo postavo več dni na teden preživeti v fitnesu in se držati strogih, pogosto neučinkovitih diet, danes temu ni več tako. Razni lepotni postopki so se namreč izpopolnili že do te mere, da se lahko ženske nadležnega celulita, neprivlačnih strij ter odvečnih maščobnih oblog znebijo v zelo kratkem času - brez, da bi za to morale pod nož. V Wellnessu Paradiso je na voljo bogat izbor kakovostnih, zdravju prijaznih in učinkovitih neinvazivnih tretmajev. Izvajajo tako ročne, kot aparaturne metode za oblikovanje kritičnih predelov telesa, v svoj asortima pa so lani dodali še poseben “zvezdniški tretma”, ki lahko brez napora poskrbi za tonirano in čvrsto telo.
Kriolipoliza 1

Kriolipoliza


 
Zvezdniški tretma, ki v zgolj nekaj urah poskrbi za zapeljivo in izklesano postavo
 
Pot do izklesanega telesa, v katerem se ženska počuti in izgleda fantastično, še zdaleč ni tako trnova, kot si mogoče predstavljamo. Predvsem, če se poslužujemo tretmaja, ki ga svetovno znane zvezdnice ‘na skrivaj’ uporabljajo že dolga leta - tako imenovani Extreme Body Shaping. Najlepše pri tem ‘zvezdniškem’ tretmaju pa ni zgolj to, da okrepi mišično strukturo, temveč tudi priskoči na pomoč pri ohranjanju telesne pripravljenosti, pomaga okrepiti zadnjične mišice in skrajša okrevanje pri športnih poškodbah ter lajša nekatere bolečine.
Rezultati 2.

RezultatiDokončno slovo od maščob z revolucionarnim odkritjem iz tujine
 
Nekoliko drugačo odkritje, ki preizkušeno zagotavlja točno tiste rezultate, ki se jih mnoge ženske trudijo doseči mesece ali celo leta, se imenuje kriolipoliza. Ne le, da ta varen, učinkovit in preverjen postopek maščobne celice prečisti, temveč jih dobesedno zmrzne in raztrešči na prafaktorje - tudi tiste najbolj trmaste in vztrajne. Praktično je eden izmed redkih postopkov na svetu, s katerim dokazano (brez laserja, igel ali noža) dokončno uničimo maščobo na tistih mestih, kjer je to najtežje, brez kakršnih koli stranskih učinkov.
 
Naravna “liposukcija” za učinkovito odpravljanje celulita

Med drugim pa obstaja tudi izjemno zanimiv postopek, zaradi katerega ženskam prav tako ni treba pod nož, da bi dosegle fascinantne spremembe na svojem telesu. Gre za neinvazivno metodo za odpravljanje pomarančne kože ter zastaranih in trdovratnih maščobnih oblog s pomočjo nizkofrekvenčnih ultrazvočnih valov, ki maščobne celice razbijejo v tekočino. Na ta način se izločijo iz telesa s pomočjo naravnih telesnih procesov. Znana je pod imenom kavitacija.
 
Ali obstaja bližnjica do lepega telesa?
 
Marsikdo bi na to vprašanje odgovoril z odločnim ‘NE’, Valentina Cvetkovič pa na podlagi svojih izkušenj vidi nekoliko drugačno sliko: “Vsi vemo, da se moramo za lepo, čvrsto in vitko telo odpovedati nekaterim pregreham, paziti pri prehranjevanju in se redno gibati - tega v celoti ne more nadomestiti noben postopek. Žal zaenkrat še ne obstaja tretma, ki bi deloval kot časovni stroj in bi nam omogočil sanjsko postavo brez kančka truda. So pa preoblikovalni postopki odlična pika na i za tiste predele, ki so zelo trdovratni - pri ženskah so to pogosto jahalne hlače, spodnji del trebuščka, nadlaket in maščobne blazinice, ki se z leti začnejo nabirati na predelu hrbta, kjer imamo modrček. Te maščobne blazinice pa lahko zelo učinkovito odpravimo. Prav tako lahko poskrbimo za to, da bo tonus telesa bolj čvrst in da bo pogled na našo zadnjico in stegna prijetnejše opravilo. Vsekakor pa ne moremo v našem Wellnessu spremeniti navad naših cenjenih strank. Če bodo po paketu 10 tretmajev, nadaljevale z vsemi navadami, ki so jih pripeljale do neželene postave, obstaja velika verjetnost, da se bomo naslednje leto zopet srečali z enakimi težavami.”
 
“Pri koriščenju tretmajev prednjačijo ženske, a tudi moški niso več tako redki …”
 
Tako kot velja za večino lepotnih posegov, so tudi pri preoblikovalnih tretmajih ženske še vedno tiste, ki se jih pogosteje posložujejo. A kot pravi lastnica Wellnessa Paradiso, je iz leta v leto več moških, ki si na poti do želenega videza želijo malce pomoči. “Kar nekaj moških se je na nas obrnilo zaradi maščobnih blazinic na trebuhu, ki se jih samo z vadbo niso mogli znebiti. Kakšen posameznik pa je zaradi želje po bolj toniranem telesu prišel tudi na Extreme Body Shaping. Zakaj pa ne? Včasih ženske nekoliko posplošujemo stvari in si mislimo, da je moškim precej bolj enostavno vzdrževati želeno postavo, a ni čisto tako. Edina razlika je, da se moški običajno lažje ‘zmigajo’ na fitnes, ker jim to poleg vadbe prinese tudi odklop od vsakodnevnih izzivov.”
 
Preoblikovalni tretmaji vsekakor predstavljajo neke vrste bližnjico do lepo oblikovane postave, saj nudijo priložnost, da se ponovno počutimo odlično v svoji koži. In kot priznava Valentina: “Ja, seveda, tudi sama sem preizkusila vse preoblikovalne tretmaje v salonu - nekako se pri vsaki naši storitvi držim načela, da je ne dam v ponudbo, dokler je ne preizkusim - in moram priznati, da sem ravno s pomočjo naših 2 najbolj zaželenih tretmajev (kriolipoliza in Extreme Body Shaping) po dolgih letih ukrotila moje jahalne hlače.”

Vsi tisti, ki bi si želeli v ogledalu občudovati svoje izoblikovano telo in na varen ter zanesljiv način poskrbeti za svoj videz, lahko pobrskate po spletni strani https://wellness-paradiso.com/ ali jih pokličete na 031-310-515 in povprašate po njihovih storitvah.
 
Vir: Wellness Paradiso
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

31.05.2023 | Ne spreglejte

Osvetlite vaš dom

ne spreglejte