Časopis za pokrajino Posavje
25.10.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Zaključek lige PTL za sezono 2020

Objavljeno: Ponedeljek, 21.06.2021    Rubrika: Nogomet Sporočilo
Nogometasi ekipe ŠD Mrtvice (črni dresi) in ŠD Oblak (sivi dresi)

Nogometasi ekipe ŠD Mrtvice (črni dresi) in ŠD Oblak (sivi dresi)

V soboto, 12.6.2021, se je ob 14:00 začela prva tekma med ŠD Orehovec in ŠD Boršt ter s tem otvoritev zaključka sezone lige 2020, ki se je zaradi korona razmer odvila šele v junijskem delu leta 2021.

Vreme je bilo odlično in prav tako odziv udeležencev in gledalcev. S skupno pomočjo članov in prostovoljcev ŠD Mrtvic smo omogočili kvaliteten dogodek (ozvočenje, mladi Mrtvičani so pomagali pri pobiranju žoge, pomoči pri hrani in pijači, pripravi dogodka,…). Skupno število udeležencev okoli med 90 in 110.
Podelitev pokalov ekipam in posameznikom

Podelitev pokalov ekipam in posameznikom


Tekme ekip so se odvijale med 14:00 in 18:00, kjer so se dobri dvoboji vrstili med ekipam ŠD Nova vas, ŠD Oblak in ŠD Sobenja vas (Beni Team). Na koncu si je naziv najboljše ekipe sezone zagotovila ŠD Nova vas, kjer je vodja in kapetan ekipe Matevž Sodič postal tudi najboljši strelec lige (drugič zapored). Iz ekipe ŠD Nova vas pa je izstopal z izjemnimi asistencami tudi Jan Nečemer. Naziv najboljšega golmana pa je prevzel Saša Miljanovič (ŠD Oblak). Čestitke vsem! Drugo mesto v ligi je zavzela ekipa ŠD Sobenja vas, ter 3. mesto ŠD Oblak. Hvala vsem ostalim 8 ekipam za sodelovanje in odgovoren odnos. Po koncu podelitve smo se vsi zbrani podružili od dobri hrani (na voljo za vse dva odojka) in hladni pijači.

Hvala Občini Krško in podjetju AFP Dobova za pomoč pri izpeljavi lige. Več informacij spletna stran: www.ptl2018.si.

Vir: ŠD Mrtvice
 
« Nazaj na seznam
»