Časopis za pokrajino Posavje
27.09.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Četrtfinalne tekme Lige ENA: Bubka bar & Gofar tisk & Gostilna Pension Les danes proti ŠD Teksas bar Videm

Objavljeno: Četrtek, 11.06.2020    Rubrika: Nogomet Sporočilo
Bubka bar Gofar - Alen Žgalin vir

Bubka bar - Gofar tisk - Gostilna Pension Les (foto: arhiv)

Nadaljevanje sezone Lige ENA 2019/2020, ki bi moralo v normalnih razmerah potekati že aprila, je bilo zaradi epidemije covid-19 prestavljeno na nedoločen čas, v tem tednu pa je vodstvo sporočilo, da se liga nadaljuje. Prve četrtfinalne tekme bodo tako potekale v četrtek, 11. junija, in v petek, 12. junija.

Zaradi epidemije covid-19 so bila pripravljena posebna navodila za nadaljevanje lige, največja sprememba pa je v tem, da na tekmah ni dovoljena prisotnost gledalcev in navijačev. 
 
V četrtek bosta na posavskem in štajerskem koncu ob 19. uri potekali dve srečanji. Bubka bar & Gofar tisk & Gostilna Pension Les bo gostila ŠD Teksas bar Videm, ŠD Trnava pa bo gostila ekipo NK Kapela Ekosen IR paneli. V petek bosta potekali tekmi na gorenjskem in pomurskem koncu. Ob 19.15 NK Smola gosti aktualne prvake lige ŠD Arko Kjučarovci, ob 20. uri pa KMN Pečarovci gosti NK Begne. Povratna srečanja bodo potekala v naslednjem tednu.
 
1. tekme četrtfinala
 
Četrtek, 11. 6. 2020

 
19.00: Bubka bar & Gofar tisk & Gostilna Pension Les – ŠD Teksas bar Videm
19.00: ŠD Trnava – NK Kapela Ekosen IR paneli
 
Petek, 12. 6. 2020
 
19.15: NK Smola – ŠD Arko Ključarovci
20.00: KMN Pečarovci – NK Begne
 
Vodstvo lige je pripravilo posebna navodila za nadaljevanje Lige ENA, kjer ekipe najdejo dodatno pogoje in smernice, kako organizirati tekme četrtfinala zaradi novega koronavirusa: https://bit.ly/liga-ena-cetrtfinale. 

Vir: Liga ENA
« Nazaj na seznam