Časopis za pokrajino Posavje
19.08.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Jan Gorenc se seli v Olimpijo

Objavljeno: Četrtek, 09.08.2018    Rubrika: Nogomet Redakcija
DSC_5190

Jan Gorenc je iz Krškega ... (foto: R. R.)

Smo na vrhuncu poletnega prestopnega roka pri nogometaših, ko se vsak dan zgodi kak odmeven prestop. Za Posavje se je ta zgodil včeraj, ko je v javnost prišla vest, da se otrok Krškega Jan Gorenc seli v ljubljansko Olimpijo.

5759_image

... prestopil v Olimpijo (foto: spletna stran NK Olimpija).

19-letni branilec, ki je kljub mladosti v slovenskem državnem prvenstvu zbral že 33 nastopov in dosegel tudi en gol, je pred začetkom letošnje sezone postal tudi kapetan Krškega, s katerim je imel sklenjeno še dveletno pogodbo. Z aktualnimi državnimi in pokalnimi prvaki je podpisal dveletno pogodbo. Novemu igralcu Olimpije sta se na svojem facebook profilu zahvalila tako NK Krško kot Nogometna šola NK Krško, pri čemer je le-ta zapisala:

Nogobikec in otrok Nogometne šole NK Krško, ki je pred nekaj dnevi prerasel mladinski staž ter dopolnil 19 let, je postal pomemben nakup državnega prvaka NK Olimpije. Jan je bil član zlate generacije nogometašev letnika 99, ki so premikali mejnike Krškega nogometa in osvojili številne naslove ter lovorike. Postavni mladenič je naš ponos in vodilo ostalim perspektivnim in nadobudnim nogometašem, kako se s trdim delom ter predanostjo da uspeti v domačem okolju. Je eden izmed sedmih nogometašev te generacije, ki že ima profesionalno pogodbo, kar pomeni glede na njegovo mladost, da je na dobri poti, da izpolni svoje deške želje in nekoč zaigra za kakšen večji evropski klub. Vsi te bomo z veseljem spremljali še naprej in verjamemo, da boš ostal predan trdemu delu ter strmel k stalnemu napredku. V Jana smo v nogometni šoli vsi verjeli, ker smo vedeli, da je kvaliteten nogometaš, z velikim potencialom in še večjim srcem. SREČNO JAN!

R. R.
« Nazaj na seznam
»