Časopis za pokrajino Posavje
24.06.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Na Fakulteti za energetiko so podelili diplome 25 diplomantom

Objavljeno: Četrtek, 10.06.2021    Rubrika: NOVICE Sporočilo
DekanDiplomantka

Dekan in ena od diplomantk

Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru je v sredo, 9. junija, podelila diplome študentom, ki so v študijskem letu 2019/2020 zaključili študij na visokošolskem strokovnem, univerzitetnem ter magistrskem študijskem programu Energetika.

Na slovesnosti, ki je potekala v veliki dvorani gradu Rajhenburg, je diplome prejelo 15 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 4 študenti univerzitetnega študijskega programa Energetika ter 6 študentov magistrskega študijskega programa Energetika.
Diplomanti

Letošnja generacija diplomantov


Diplomante in ostale zbrane sta nagovorila dekan Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, izr. prof. dr. Sebastijan Seme, prorektorica za kakovost, kadre in pravne zadeve Univerze v Mariboru, red. prof. dr. Janja Hojnik, ter prodekan za študentska vprašanja Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru, Klemen Srpčič. Slovesnost so z nastopi v prijetnem ambientu velike dvorane zaokrožili učenci Glasbene šole Krško.

V dvanajstih letih izvajanja študijskih programov na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru je študij uspešno zaključilo že 187 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 102 študenta univerzitetnega študijskega programa Energetika, 125 študentov magistrskega študijskega programa Energetika, ter 2 študenta doktorskega študijskega programa Energetika.

Vir: FE Krško
« Nazaj na seznam