Časopis za pokrajino Posavje
28.01.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Podelili diplome 22 diplomantom Fakultete za energetiko

Objavljeno: Četrtek, 24.11.2022    Rubrika: NOVICE Sporočilo
PodelitevDiplom4
Fakulteta za energetiko Univerze v Mariboru je v sredo, 23. novembra, podelila diplome študentom, ki so v študijskem letu 2021/2022 zaključili študij na visokošolskem strokovnem, univerzitetnem ter magistrskem študijskem programu Energetika.

Na slovesnosti, ki je potekala v veliki dvorani gradu Rajhenburg, je diplome prejelo deset študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, trije študenti univerzitetnega študijskega programa Energetika ter devet študentov magistrskega študijskega programa Energetika.
PodelitevDiplom3

Diplomante in ostale zbrane sta nagovorila dekan Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru prof. dr. Sebastijan Seme ter v. d. prodekana za študentska vprašanja Fakultete za energetiko Univerze v Mariboru Srećko Kuzeljević. Slovesnost so z nastopi v prijetnem ambientu gradu zaokrožili učenci Glasbene šole Krško.

V 14 letih izvajanja študijskih programov na Fakulteti za energetiko Univerze v Mariboru je študij uspešno zaključilo že 207 študentov visokošolskega strokovnega študijskega programa Energetika, 107 študentov univerzitetnega študijskega programa Energetika, 140 študentov magistrskega študijskega programa Energetika ter štirje študenti doktorskega študijskega programa Energetika.
 
Vir: FE Krško
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

06.11.2020 | Redakcija

Namaz iz dimljene postrvi

08.10.2019 | Redakcija

Pojdimo raje peš ali s kolesom

05.05.2020 | Redakcija

Edinstven rudniški števec