Časopis za pokrajino Posavje
18.04.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Delavnica LAS Posavje

Objavljeno: Ponedeljek, 30.11.-0001    Rubrika: NOVICE
Delavnica LAS Posavje

Lokalna akcijska skupina Posavje (LAS Posavje) je za svoje člane organizirala dvodnevno usposabljanje Projektno vodenje, ki je potekalo 6. in 7. aprila v prostorih Regionalne razvojne agencije Posavje.

Usposabljanje je bilo izvedeno na pobudo članov LAS Posavje in je prvi del usposabljanj, ki se bodo v prihodnje izvajala z namenom oblikovanja kvalitetnih projektov, ki izhajajo iz potreb na območju, kjer deluje Lokalna akcijska skupina, to je območje občin Radeče, Sevnica, Krško, Kostanjevica na Krki, Brežice in Bistrica ob Sotli. Udeleženci so se seznanili s projektnim vodenjem (pripravo, načrtovanjem in izvajanjem projektov), ki jim bo v pomoč za pripravo projektov, ki jih bomo uvrstili v Letni izvedbeni načrt 2010 (LIN 2010). Aktivnosti za nabor projektov v omenjeni Letni izvedbeni načrt že potekajo.

Vprašanja in  pobude v povezavi z LAS Posavje lahko pošljete Tehnični pisarni LAS Posavje na elektronski naslov las.posavje@rra-posavje.si ali po telefonu 07/ 488 10 52 (Kristina Ogorevc Račič).

« Nazaj na seznam