Časopis za pokrajino Posavje
6.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

GEN energija donirala posavskim zdravstvenim ustanovam, tablice »mladih genialcev« kmalu v rokah učencev

Objavljeno: Ponedeljek, 06.04.2020    Rubrika: NOVICE Sporočilo
Donacija OS Krsko

Donacija OŠ Krško

V dneh, ko se zaradi epidemije v Sloveniji in po svetu vsi napori usmerjajo v zdravstvene ustanove in zaščito ljudi, so tudi v Skupini GEN donirali sredstva za izredne naložbe in nakupe opreme, ki jo ustanove nujno potrebujejo.

Za ureditev dodatnega prostora na intenzivni terapiji in nakup novega ventilatorja so Splošni bolnišnici Brežice donirali 10.000 EUR. Za nakupe opreme za zaščito pred okužbo z novim koronavirusom so donirali tudi Zdravstvenim domovom Brežice, Krško in Sevnica, vsakemu po 3.000 evrov.
 
OŠ Krško Donacija

V teh zahtevnih časih se z izzivi srečujejo tudi šolske ustanove in učenci ter dijaki, ki so morali čez noč vzpostaviti šolanje na daljavo. V ta namen so Osnovni šoli Jurija Dalmatina Krško kot pomoč njihovim učencem podarili 800 evrov, tri osebne računalnike in deset skoraj novih tablic, ki so jih na zaključnih tekmovanjih uporabljali »mladi genialci«. V GEN upajo, da bodo tablice v pomoč bodočim generacijam mladih genialcev pri usvajanju novih znanj.  
 
Tablice Mladi genialci

Tablice mladih genialcev


V Skupini GEN se zavedajo, da sta solidarnost in skrb za soljudi v teh trenutkih ključnega pomena. V ta namen poleg zagotavljanja zanesljive oskrbe z električno energijo skušajo pomagati tudi z drugimi dejanji in podporo. Tako je pred dnevi hčerinsko podjetje GEN-I v znak solidarnosti vsem svojim gospodinjskim in malim poslovnim odjemalcem za 15 odstotkov znižalo cene električne energije, in sicer za obdobje treh mesecev.

Vir: GEN energija
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

10.04.2019 | Redakcija

Zdravi in negovani zobje

08.10.2019 | Redakcija

Pojdimo raje peš ali s kolesom