Časopis za pokrajino Posavje
19.03.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

K pripravi strategije razvoja turizma v občini Krško vabijo ponudnike

Objavljeno: Torek, 13.03.2018    Rubrika: NOVICE Sporočilo
Občina Krško-strategija turizma
Občina Krško v sodelovanju s Centrom za podjetništvo in turizem nadaljuje z aktivnostmi za pripravo Strategije turizma občine Krško 2018 – 2022, zato vabi vse občane in občanke, društva, organizacije, zavode in druge organizacije oz. posameznike, ki želijo sooblikovati aktivni načrt razvoja turizma v občini Krško, na delavnice, ki bodo po različnih tematskih sklopih potekale 27. marca 2018 v Krškem, natančneje v sejni sobi A Občine Krško.

V oblikovanje nove strategije želijo aktivno vključiti turistične ponudnike v občini, saj je njihovo aktivno sodelovanje pri oblikovanju strategije temeljni pogoj, da se bodo v njej zapisani cilji, projekti in aktivnosti tudi uresničili.27. marca delavnice v prostorih Občine Krško, prijave na info@cptkrsko.si.

Po prvem uvodnem srečanju nadaljujejo z delavnicami, ki bodo tematsko razdeljene glede na področje ponudbe v turizmu, tema pa bo problemska analiza in prepoznavanje ključnih izzivov posameznih skupin turističnih ponudnikov. Govorili bodo o poslanstvu, viziji in ciljih razvoja turizma v občini Krško. Ob 9. uri bodo potekale delavnice za gostince, vinarje in ponudnike turizma v zidanicah in ostalih namestitev, ob 13. uri za upravljavce kulturne in naravne dediščine in ponudnike mladinskega turizma, ob 17. uri pa za ponudnike športnega turizma, ponudnike ostalih doživljajskih produktov in storitev za ponudnike ter turistična in ostala društva, aktivna na področju turizma.

K sodelovanju na delavnicah vabijo tudi vse ostale občanke in občane, društva, organizacije, ki želijo s svojimi idejami na posamičnem področju prispevati k razvoju turizma v občini.

Prijave potekajo na info@cptkrsko.si s pripisom področja delovanja. Za vse tiste ponudnike, ki se delavnic ne utegnete udeležiti, in za vse ostale ponudnike, ki želite oddati mnenje, je do 31. 3. 2018 na voljo tudi spletna anketa na naslednji povezavi: https://www.1ka.si/a/157291

V nadaljevanju bo pripravljena in objavljena tudi anketa, namenjena za občane, o čemer bodo pravočasno obveščali.

Vir: Občina Krško in CPT Krško
« Nazaj na seznam