Časopis za pokrajino Posavje
6.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Ljudska univerza Krško – svetovanje za izobraževanje in učenje na daljavo

Objavljeno: Petek, 03.04.2020    Rubrika: NOVICE Sporočilo
LU Krško-UČENJE NA DALJAVO
Ljudska univerza Krško je v času epidemije COVID 19 zaprla svoja vrata, a zelo hitro smo za vse, ki ste v teh dneh željni novega znanja, odprli nova vrata v svet virtualnega informiranja, svetovanja in učenja na daljavo.

Čas, ki ga v teh dneh preživljamo doma, je dragocen. Predvsem je čas, ko lahko postorimo veliko stvari za nazaj, predvsem pa dobro načrtujemo svoj čas in delo po koncu epidemije.

V tem času lahko v sodelovanju z Ljudsko univerzo Krško obnovite ali pridobite različna znanja, ki jih potrebujete za delo ali učinkovito preživljanje prostega časa in s tem ostajate konkurenčni.

Svojo ustvarjalno energijo lahko povežete z ustvarjalnimi delavnicami, ki jih v Večgeneracijskem centru Posavje izvajamo na daljavo.

Izpopolnite lahko svoje življenjepise in predstavitve za delodajalce, ki jih boste morda potrebovali v naslednjih mesecih, preverite, katero izmed svojih kompetenc in načrtujete  pridobivanje novih znanj, načrtujete svojo kariero … Svetovalke v Svetovalnem središču Posavje vam bodo z veseljem pomagale.  Za vas so dosegljive po telefonu, elektronski pošti, z vami se lahko povežejo tudi s pomočjo spletnih video konferenc.

Spremembe so stalnica. Spremembe so izziv. Čas epidemije je izziv za vse nas. Sprejmite ga in se nam pridružite.

Dosegljivi smo po telefonih:
  • Splošne informacije: 051-306-113;
  • Svetovalno središče Posavje: 051-279-633;
  • Večgeneracijski center Posavje: 051-279-632.
Spremljajte nas na spletni strani www.lukrsko.si , www.vgc-posavje.si, in na naših FB straneh, kjer za vas redno objavljamo zanimive vsebine.

Učenje, ustvarjanje in aktivno preživljanje prostega časa je ključno za ohranjanje dobre psiho-fizične kondicije in zdravja.
Ostanite doma, ostanite zdravi, ostanite z nami!
 
Vaša Ljudska univerza Krško, kjer se skupaj z vami, vsak dan znova učimo za življenje.
 
 
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte