Časopis za pokrajino Posavje
19.09.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Na Bizeljskem bo cepljenje z drugim Pfizerjevim odmerkom 25. avgusta; 6. avgusta cepljenje v KS Križe

Objavljeno: Četrtek, 29.07.2021    Rubrika: NOVICE Sporočilo
cepivo
Iz ZD Brežice se zahvaljujejo krajanom Bizeljskega za dober odziv na množično cepljenje, ki je potekalo včeraj. Hkrati obveščajo, da bodo 25. 8. 2021 od 8.00 do 10.00 izvajali cepljenje z drugim odmerkom Pfizer (za včeraj cepljene s prvim odmerkom) in množično cepljenje v krajevni skupnosti Bizeljsko.

Za množično cepljenje bo na razpolago cepivo COVID-19 Vaccine Janssen suspenzija za injiciranje in COVID-19 Vaccine COMIRNATY (PFIZER) suspenzija za injiciranje. Cepljenje bo tako kot že do sedaj potekalo v zobozdravstveni ambulanti ZD Brežice na Bizeljskem. Na cepljenje prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja, osebno izkaznico in izpolnjen vprašalnik, ki ga najdete na spletni strani ZD Brežice. Če nimate možnosti pridobitve vprašalnika, ga boste izpolnili pred cepljenjem.

Cepljenje v KS Križe

6. 8. 2021 bo ZD Brežice od 10.00 do 12.00 izvajal množično cepljenje v krajevni skupnosti Križe. Za množično cepljenje bo na razpolago cepivo COVID-19 Vaccine Janssen suspenzija za injiciranje in COVID-19 Vaccine COMIRNATY (PFIZER) suspenzija za injiciranje. Cepljenje bo potekalo v domu krajanov Križe. Na cepljenje prinesite kartico zdravstvenega zavarovanja, osebno izkaznico in izpolnjen vprašalnik.

Vir: ZD Brežice
« Nazaj na seznam
»