Časopis za pokrajino Posavje
6.04.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Občina Brežice vabi na brezplačne vodene vodne vadbe za starejše občanke in občane

Objavljeno: Petek, 27.09.2019    Rubrika: NOVICE Sporočilo
image008

Brezplačna vodena vodna vadba za starejše občane v letu 2018 (EU projekt Občuti svobodo vode)

Vodena vadba v vodi za starejše, skupinski plavalni tečaj in prikaz osnov tehnike samoreševanja iz vode se bodo izvajali med 7. oktobrom in 18. decembrom ob ponedeljkih in sredah v Termah Paradiso Dobova, in sicer v štirih (4) skupinah.

Zaradi izkazanega velikega interesa občank in občanov za vadbo v vodi v letu 2018 Občina Brežice v letu 2019 nadaljuje z organizacijo brezplačnih vodenih vodnih vadb za starejše občane.

Prednost vključitve bodo imeli starejši občanke in občani (v starosti nad 65 let) občine Brežice, ki se do sedaj še niso udeležili brezplačnih vodenih vodnih vadb. V primeru večjega števila prijavljenih iz bolj oddaljenih krajev (Bizeljsko in Cerklje ob Krki) bo Občina Brežice zagotovila tudi organiziran prevoz v Dobovo.
 
Prijavnico, ki je objavljena v včerajšnji številki časopisa Posavski obzornik, naj zainteresirani starejši občani izpolnijo in jo pošljejo na naslov: Občina Brežice, CPB 18, 8250 Brežice ali jo oddajo v sprejemni pisarni Občine Brežice (soba št. 1, pritličje občinske stavbe). Prijavnice so na voljo tudi v sprejemni pisarni Občine Brežice. Rok za prijavo na vodne vadbe je do petka, 4. 10. 2019.

Vir: Občina Brežice
« Nazaj na seznam