Časopis za pokrajino Posavje
21.11.2018
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Posavski obzornik na 24. dan pred iztekom leta

Objavljeno: Četrtek, 07.12.2017    Rubrika: NOVICE Redakcija
Najava PO25-2017

Naslovnica današnjega časopisa, ki je izšel na 341. dan v letu

V predzadnji številki letošnjega Posavskega obzornika, ki ga danes prejemate na svoje domove, smo na naslovni fotografiji ovekovečili vlado, ki se je v včerajšnjem dnevu mudila v Posavju. Tega je zapustila v prepričanju, da ima regija največji potencial v gospodarstvu in turizmu, o čemer pa bomo več zapisali v številki, ki izide 21. decembra.

Sicer pa vam tudi tokrat prinašamo pestre vsebine, mnogo od teh pa jih je osredotočenih že na iztekajoče se leto. Pripravili smo vam namreč t. i. Decembrski vodnik, prilogo, v kateri vam poleg člankov prinašamo tudi ideje za novoletna obdarovanja različnih ponudnikov. Z voščilom zaključuje osrednji pogovor v današnji izdaji tudi Stanka Černoša, predsednica KO Rdečega križa Kostanjevica na Krki, ki pravi, da skušajte pozabiti na težave, s katerimi ste se soočali v letošnjem letu in stopite v novega s čim več lepimi spomini.

In medtem ko bo lep spomin na letošnje leto ostal 40 energetikom, ki so diplomirali na Fakulteti za energetiko, bo imela verjetno neprimerno manj lepe spomine nanj romska skupnosti z Lok, o čemer prav tako pišemo, saj so tamkajšnji prebivalci nedavno prejeli odločbe gradbene inšpekcije, da morajo do konca maja prihodnje leto zapustiti in porušiti svoje domove na koncu leskovške Gmajne.

Seveda vas čaka še veliko drugih člankov z različnih področij, zato vas v 49. tednu in na 341. dan v letu vabimo k branju.

Uredništvo
« Nazaj na seznam
»