Časopis za pokrajino Posavje
22.08.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Senovski Rdeči križ v novih prostorih

Objavljeno: Četrtek, 07.02.2019    Rubrika: NOVICE Bralci pišejo
COB22211 (Large)

Ključe novih prostorov sta predsednici Krajevne organizacije Rdečega križa Senovo Mojci Četrtič predala Vlado Grahovac (desno), predsednik sveta Krajevne skupnosti Senovo in Janko Avsec, vodja oddelka za gospodarske dejavnosti na Občini Krško.

Z včerajšnjim odprtjem novih prostorov Krajevne organizacije Rdečega križa Senovo v nekdanji upravni zgradbi Rudnika Senovo so se začela praznovanja v sklopu praznika Krajevne skupnosti Senovo.

„Do selitve v nove prostore je prišlo ob sodelovanju Krajevne skupnosti Senovo, Občine Krško in Rudarja Senovo, ki smo skupaj obnovili kletno – skladiščne prostore v zadnjem delu nekdanje  upravne zgradbe Rudnika Senovo in pa pridnih rok članic Rdečega križa Senovo,“ je uvodoma povedal predsednik sveta KS Senovo Vlado Grahovac. Mojca Četrtič, predsednica Krajevne organizacije Rdečega križa Senovo, je v šali povedala, da je v novih prostorih vse tako urejeno, kot da bi prišel v trgovino.
Nekdanji prostori rdecega kriza Senovo

Nekdanji prostori rdecega kriza Senovo


 
Aktivistke bodo sprejemale oblačila in obutev pa tudi igrače vsako sredo med 9. in 11. uro, vsako prvo in drugo sredo v mesecu pa med 17. in 19. uro, junija pa bodo prostori zaprti.

B. C.
 
« Nazaj na seznam
»