Časopis za pokrajino Posavje
14.10.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V Sevnici in Krškem podelili potrdila udeležencem brezplačnih tečajev za zaposlene

Objavljeno: Četrtek, 14.03.2019    Rubrika: NOVICE Sporočilo
V Sevnici in Krškem podelili potrdila udeležencem brezplačnih tečajev za zaposlene

Potrdila so podelili udeležencem izobraževanj v Sevnici ...

Ljudska univerza Krško je 25. februarja in 11. marca javno podelila potrdila vsem uspešnim udeležencem, ki so se brezplačno izobraževali v programih projekta Pridobivanje kompetenc zaposlenih v Posavju 2016–2019, ki ga v celoti sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega socialnega sklada.

V Sevnici so podelili potrdila udeležencem nadaljevalnega tečaja angleščine, začetnega tečaja nemščine in dveh skupin Excela. V Krškem so podelili potrdila udeležencem jezikovnih tečajev; začetni: španščina, italijanščina in ruščina ter nadaljevalni tečaj angleščine. Skupno je programe uspešno zaključil 101 udeleženec.
V Sevnici in Krškem podelili potrdila udeležencem brezplačnih tečajev za zaposlene

... in v KrškemJavne prireditve so popestrili tudi z glasbenimi vložki, v Sevnici sta na citrah zaigrala Maruša in Gašper Vidmar, ki se učita igranja citer pri citrarki Jasmini Levičar v njeni šoli Glas citer, v Krškem pa je podelitev popestril Miha Sotošek, učenec trobente Glasbene šole Krško, ob spremljavi Martina Šušteršiča in mentorstvom Matjaža Kaučiča.

Ljudska univerza Krško je tako v projektu že desetkrat javno podelila potrdila udeležencem, ki so se v 65 skupinah učili računalništvo, tuje jezike, komunikacijo in slovenščino.

Informacije o svojih programih in projektih objavljajo na spletni strani, Facebooku in javnih občilih, kjer udeleženci lahko dobijo informacije, vsi udeleženci izobraževanj pa so deležni tudi informiranja in svetovanja, ki jim je v pomoč pri izbiri ustreznega programa.

Vir: LU Krško
« Nazaj na seznam