Časopis za pokrajino Posavje
20.10.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

ZZZS, OE Krško: Skrb za preprečevanje širjenja okužb

Objavljeno: Sreda, 14.10.2020    Rubrika: NOVICE Sporočilo
zzzs
Sodelavci Zavoda za zdravstveno zavarovanje Slovenije (ZZZS), Območne enote (OE) Krško, prosimo zavarovane osebe, da z namenom zmanjšanja tveganja širjenja okužb z novim koronavirusom, obiske na ZZZS OE Krško in na naših izpostavah v Brežicah in Sevnici, omejite zgolj na tiste, ki jih ni mogoče opraviti na oddaljen način (preko spleta, s pomočjo elektronske pošte ali telefona).

Predlagamo, da na e-naslovu OEKK@zzzs.si oz. na telefonskih številkah (07) 49 02 440 (Krško), (07) 49 94 696 (Brežice) oz. (07) 62 02 401 (Sevnica), predhodno preverite, ali je osebni obisk sploh potreben, saj mnoge vsebine lahko uredimo oddaljeno.

Prav tako vas prosimo, da spoštujete spremenjene okoliščine tudi v primeru, ko potrebujete nenujno zdravstveno pomoč. Obvezno se za obisk pri izvajalcu zdravstvenih storitev telefonsko ali elektronsko naročite (na njihove objavljene številka oz. e-naslove) in se skladno z dodeljenim terminom zglasite pri izvajalcu zdravstvenih storitev le pet do deset minut pred naročenim terminom, kar vam zagotavlja, da na vstop v objekte izvajalcev zdravstvenih storitev ne boste čakali.

Vsi zdravstveni delavci so v trenutnih razmerah zelo obremenjeni, zato je prav, da to dejstvo upoštevamo.

Izvajalci zdravstvenih storitev se izjemno trudijo, da so telefonsko odzivni, kljub temu vam svetujemo uporabo njihovih elektronskih naslovov, na katerih so redno odzivni.

Pazite nase in na druge in ostanite zdravi.

ZZZS, OE Krško
 
« Nazaj na seznam