Časopis za pokrajino Posavje
3.10.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Kostanjeviški odbojkarji začeli s pripravami na novo sezono

Objavljeno: Sobota, 26.08.2023    Rubrika: Ostali športi Redakcija
IMG-7535
Odbojkarji ATHOS Kostanjevice končujejo prvi del teden priprav, v katerem je bil poudarek na kondicijski pripravi in treningu moči pod taktirko kondicijskega trenerja Primoža Četrtiča. Kostanjevičani bodo z napornim ritmom treningov nadaljevali vse do sredine septembra, ko bodo na sporedu prve pripravljalne tekme.

Strokovni štab članske ekipe ostaja enak kot ob zadnjem delu pretekle sezone, in sicer na mestu glavnega trenerja ostaja Jernej Tomazin, z delom pomočnika trenerja bo nadaljeval Luka Krošl, medtem ko Mitja Kavčič ostaja na mestu statistika ekipe. Glede igralskega sestava ekipe v ATHOS Kostanjevici z velikim veseljem pozdravljajo okrepitev, in sicer povratnika v ekipo, domačina Jako Jevšnika, ki je preteklo sezono nastopal v 1. A ligi za Merkur Maribor. Odličen rezultat je dosegel tudi na letošnjem državnem prvenstvu v odbojki na mivki za člane, na katerem se je skupaj z Markom Pečnikom uvrstil med najboljše 4 ekipe v državi.
Članska ekipa ATHOS Kostanjevica

Trener Jernej Tomazin je ob zboru ekipe na prvem treningu povedal sledeče: »Večino ekipa ostaja nespremenjene, smo pa s prihodom Jevšnika dobili izjemno veliko širino v igri, ki jo bomo močno potrebovali. Osnovni cilj za prihodnjo sezono je obstanek v ligi, želimo pa si mešati štrene tudi višje. Mislim, da je 1. B liga še močnejša kot je bila preteklo leto, saj so se ekipe dodobra okrepile s kvalitetnimi igralci. V interesu nam je, da priložnost za igro dobi čim več domačih mladih igralcev, ki prihajajo na želeno raven, vendar je prostora za napredek še veliko.«

Kostanjevičane prva tekma v 1. B državni odbojkarski ligi čaka na domačem terenu 7. oktobra proti SIP Šempetru.

Vir: ATHOS Kostanjevica na Krki
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte