Časopis za pokrajino Posavje
3.02.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Kostanjeviški odbojkarji zabeležili premierno zmago v prvi ligi

Objavljeno: Četrtek, 10.11.2022    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
odbojka_1
Članska ekipa ATHOS Kostanjevice na Krki je že pošteno zakorakala v novo tekmovalno sezono. Člani tekmujejo v 1. B državni odbojkarski ligi, kjer po lanskoletni zgodovinski uvrstitvi nastopajo premierno. Izjemno veliko vpisa pa je tudi v šolo odbojke pri mlajših selekcijah, saj se številka vrti okoli 100 nadobudnih odbojkaric in odbojkarjev.

Članska ekipa je preteklo soboto na domačem terenu osnovne šole Kostanjevica na Krki zabeležila prvo zmago, ki jim daje še dodaten motiv in dokaz, da so na pravi poti. Trener Srečko Starič je ob premierni zmagi v letošnji sezoni povedal sledeče: »Vedeli smo, da lahko igramo proti vsaki ekipi v ligi, vendar nam je ponavadi v zaključku nizov zmanjkalo izkušenj in zbranosti. Tokrat so se zadeve poklopile in ob bučni podpori s tribun smo uspeli zmagati. Recept za nove zmage je trdo delo in borbenost.«

Na dosedanjih domačih tekmah kostanjeviških odbojkarjev smo bili priča pravim odbojkarskim spektaklom, ki so na tribune dvorane osnovne šole privabile izjemno veliko ljubiteljev športa. Na krilih odločnega pristopa in borbenosti odbojkarjev navijači vsakokrat pripravijo izjemno kuliso in so sedmi igralec na parketu kostanjeviške dvorane.

Sedaj ekipo ATHOS Kostanjevice na Krki čakajo tri težka gostovanja proti, na katerih bodo poskusili presenetiti tekmece Šoštanja, Krke in Žužemberka.
 
Vir: OK ATHOS Kostanjevica na Krki
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte