Časopis za pokrajino Posavje
20.01.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Odbojkarji Kostanjevice neporaženi po štirih krogih – to soboto derbi doma

Objavljeno: Sreda, 03.11.2021    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
OK Kostanjevica
Za Odbojkarski klub Kostanjevica na Krki se je nova, že 16. sezona začela nadvse uspešno. Kostanjevičani so namreč po uvodnih štirih krogih 2. državne lige še neporaženi ob samo enem izgubljenem nizu.

Varovanci Boštjana Tomazina so na vseh tekmah pokazali borbenost in so prevladovali v vseh elementih igre. Kljub poškodbi povratnika v ekipo Martina Štefaniča so uspeli ujeti pravi zmagovalni ritem.

Slika2
Kostanjeviške odbojkarje v soboto, 6.11., ob 19:00 v dvorani osnovne šole Kostanjevica na Krki čaka najtežji nasprotnik do sedaj, in sicer Črnuče, ki na lestvici zasedajo 2. mesto. Derbi vodilnih ekip bo tako še toliko bolj pomemben, saj bi ob morebitnem uspehu odbojkarji Kostanjevice tekmecem pobegnili na velikih pet točk. Ekipa se že celoten teden zavzeto pripravlja na nasprotnika, ki jim je znan že iz prejšnjih let, ko so ga v večini tekem uspešno premagovali. Nadejamo se, da bo ob bučni podpori navijačev tako tudi v soboto.

Pred tekmo je misli strnil trener ekipe Boštjan Tomazin: »Zavedamo se, da nas v soboto čaka težka tekma, kjer bodo o zmagovalcu odločale malenkosti. Ohraniti moramo zbranost skozi celotno tekmo in si privoščiti kar se da malo padcev v igri. Z nepopustljivo ter borbeno igro in podporo s tribun mislim, da se bomo tudi v soboto veselili nove zmage.«

Pogoj PCT za vstop v dvorano na ogled tekme.

Vir: OK Kostanjevica na Krki
« Nazaj na seznam
»