Časopis za pokrajino Posavje
29.11.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Odbojkarski klub Kostanjevica na Krki z visokimi cilji v novo sezono

Objavljeno: Sreda, 06.10.2021    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
Slika2
Za Odbojkarski klub Kostanjevica na Krki se s tekmo proti Kamniku začenja že 16. neprekinjena sezona tekmovanja v različnih starostnih selekcijah, na kar so v klubu izredno ponosni.

V klubu je pred novo sezono prišlo do nekaj sprememb, in sicer se po enoletnem igranju za dolenjskega prvoligaša MOK Krka v Kostanjevico vračata brata Štefanič (Martin in Uroš). Nadvse nas veseli dejstvo, da so kljub študijskim in službenim obveznostim v klubu ostali praktično vsi igralci iz pretekle sezone, ki bodo letos s trenerjem Boštjanom Tomazinom naskakovali osvojitev prvenstva v 2. državni ligi in zgodovinsko napredovanje v ligo višje.
Slika1


V klubu pozdravljamo tudi novega trenerja za mlajše selekcije, in sicer se je kostanjeviškem klubu pridružil Srečko Starič, ki je v svoji dosedanji trenerski karieri uspešno deloval predvsem v Mokronogu. Najbolj od vsega pa nas veseli dejstvo, da bomo lahko v domači dvorani kostanjeviške osnovne šole po več kot letu dni ponovno pozdravili navijače in ljubitelje odbojke, s katerimi smo veliko lažje premagovali nasprotnike.

Ob začetku nove sezone je misli strnil vodja kostanjeviškega kluba Ervin Felicijan ter povedal: »Veseli me, da smo ponovno v polnem zagonu pri vseh selekcijah v klubu, od tistih najmlajših pa vse do članov, kjer vidimo vse domače fante, ki so plod naše vzgoje. Zanimanje za šport in predvsem odbojko se vrača po težkih časih zaradi omejitev v luči virusa. Na treningih vidimo kostanjeviški podmladek, ki kaže, da se nam za prihodnost kostanjeviške odbojke ni bati. Nekatere od njih smo že priključili članski ekipi, kjer so že pokazali, da so iz pravega testa.«

Pogoj za vstop v dvorano na ogled tekme – PCT.

Vir: OK Kostanjevica na Krki
« Nazaj na seznam
»