Časopis za pokrajino Posavje
16.01.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

25 medalj radeškim karatiestom

Objavljeno: Četrtek, 19.04.2018    Rubrika: Ostali športi Bralci pišejo
KKR_Kimon Open 2018_13
Minulo nedeljo je v Ljubljani potekalo karate tekmovanje KIMON OPEN 2018, na katerem je nastopilo 26 karate klubov iz celotne Slovenije, v sklopu katerih se je za naslove najboljših potegovalo skupno 280 posameznikov.

Karate klub Radeče je s tekmovalci dosegel kar 25 odličij - od tega 3 zlate, 5 srebrnih in 17 bronastih. Bogata bera medalj jim je tokrat prinesla 5. mesto (39 točk) v skupni razvrstitvi med sodelujočimi klubi, kar si štejejo za velik uspeh - še posebej ker je bila razlika do prvega mesta le nekaj točk, prav tako pa so ponosni, da so med vsemi sodelujočimi prav radeški karateisti z vidika športne organizacije v svoje vitrine odnesli največ medalj bleščečega leska.

"Zelo smo veseli, da smo lahko odlično predstavili naš klub - Karate klub Radeče, kraj ter svoje tekmovalce in pridobili nove izkušnje ter dodaten zagon, ob čemer se v luči pozitivnega že čuti športo-zasebno povezovanje med člani kluba, njihovimi straši in sklepanje prijateljstev s pripadniki drugih klubov," je dejal predsednik radeškega kluba borilnih veščin , Aljoša Kramar ter dodal, da je bilo samo tekmovanje "zelo zanimivo in odlično organizirano", v zaključku pa še čestital vsem tekmovalcem in tudi pomočnikom na tekmovanju.

Doroteja Jazbec
Fotografije: Urška Kramar
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki