Časopis za pokrajino Posavje
22.03.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Grega Sevšek v polfinalu dvojic na TE turnirju U16 v Podgorici

Objavljeno: Ponedeljek, 06.08.2018    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
Grega Sevšek (Tk Krško) je v Črni gori nastopil na dveh turnirjih iz serije Tennis Europe. Potem, ko je Grega na prvem turnirju v Nikšiću prikazal dobro predstavo v prvem kolu, kjer je s 4:6 in 4:6 izgubil proti kasnejšem finalistu turnirja Lorenzu Maccioceu (ITA), se je odpravil na drugi TE U16 turnir v Črni gori, ki je potekal v Podgorici.

Med posamezniki je odigral še en kvaliteten meč v prvem kolu proti 1.nosilcu turnirja, Vladimirju Popovu (BUL), sicer 112. igralcu TE lestvice, ki se je končal z izidom 6:7(7),4:6 v prid Popova. 

V konkurenci dvojic je nato Grega v paru z Marinom Jamnićkim (CRO) uvrstil v polfinale. V prvi tekmi sta s 6:0,6:0 ugnala dvojico Radović/Ristov (MNE). V četrtfinalu sta s 6:3, 5:7,10:8 premagala 2. nosilca, Dana Vasila Duto in Florentina-Alexandruja Scarlata (ROM). V polfinalu se je niz zmag ustavil, Fotios Andreas Antoniadis (GRE) in Leonardo Passafiume (ITA) sta bila boljša s 6-3 6-2.

10 dnevni turnirski ritem pa ni služil samo za tekme in treninge, ampak tudi za sklepanje novih prijateljstev ter spoznavanje čudovite Črne gore. 

Vir: TK Krško
« Nazaj na seznam