Časopis za pokrajino Posavje
27.11.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Lukci svetovni podprvaki v street plesih

Objavljeno: Torek, 02.11.2021    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
IMG_1777-1500
Beri letošnjih mednarodnih uspehov so plesalci Lukca ta vikend dodali še eno izjemno uvrstitev, in sicer naslov svetovnih podprvakov med street dance malimi skupinami in to v absolutni članski kategoriji. V soboto, 30. oktobra, je namreč v Follonici v Italiji potekalo svetovno prvenstvo pod okriljem mednarodne plesne zveze IDO. 

Prvenstva se je udeležilo tudi sedem tekmovalk iz PK Lukec, in sicer Maruša Grmšek, Valentina Pirc, Stella Resnik, Ana Škoberne, Tjaša Aleksandra Komočar,  Ema Zildžovič in Zala Popijač. V kategoriji street dance male skupine člani so nastopile s koreografijo Fail Band. Polfinalni nastop sicer ni bil najbolj prepričljiv a je zadostoval za uvrstitev v finale. Pred finalom so se dekleta skupaj s trenerjem Mihom Pozničnem odlično pripravile in uspel je odličen finalni nastop, kar je na koncu plesalkam prineslo sijajno 2. mesto.
ros_34285-1500


Nov izjemen rezultat, tokrat še v prestižni članski kategoriji, je še en dokaz o odličnem in predvsem kvalitetnem delu celotnega strokovnega tima plesnih učiteljev, trenerjev in koreografov Plesnega kluba Lukec načelu z izjemnim Mihom Pozničem. 
Iskrene čestitke vsem plesalkam in trenerju Mihi za še en rezultat, ki se bo vpisal v zgodovino izjemnih klubskih uspehov. 

Vir: PK Lukec
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte

07.05.2020 | Redakcija

S kolesom k šivilji Valerci

22.07.2020 | Oglas

Otroške sobe

06.08.2019 | Redakcija

Trgovska dejavnost v Posavju raste