Časopis za pokrajino Posavje
1.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Medveškova zmagala na Madžarskem

Objavljeno: Ponedeljek, 15.04.2019    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
Medveškova zmagala na Madžarskem
Na mednarodnem odprtem prvenstvu MADŽARSKA - OPEN 2019, kjer je sodelovalo več kot 250 tekmovalcev iz držav EU in Balkana, je uspešna tekmovalka DBV IPPON Sevnica in kadetska reprezentantka Ju Jitsu zveze Slovenije Maša MEDVEŠEK suvereno, brez izgubljene borbe osvojila 1. mesto.

Čestitke Maši in trenerju Andreju CEŠKU. Hvala generalnemu pokrovitelju tekmovalnih selekcij Šole borilnih športov IPPON Sevnica, podjetju TANIN Sevnica.

USPEŠEN NASTOP DBV IPPON na 2. JUDU TURNIRJU za pokal ŽOVNEK

Medveškova zmagala na Madžarskem
14.4.2019 so se najmlajši tekmovalci Šole borilnih veščin IPPON SEVNICA udeležili 2. JUDO turnirja za pokal ŽOVNEK, ki ga je v Braslovčah organiziralo  ŠD ŽOVNEK. Mladi »Ippončki«, za katerimi je bil tudi uspešen pretekli vikend na državnem prvenstvu v Šempetru, so tudi ta vikend posegli po izjemnih uspehih. Šest članska ekipa pod vodstvom trenerja Romana KUMPA, je v skupni uvrstitvi osvojila odlično 3. mesto.

Rezultati posameznikov na turnirju;
1.mesto STRITAR JAKOB
1.mesto  TRAVEN ANŽE
2.mesto SIMONČIČ MATEVŽ
2.mesto PINOZA ERIK
3.mesto ZAKŠEK TADEJ
3.mesto PIPAN NIKOLA
 
»Ippončki«, mladi tekmovalci, ki so na preteklem državnem prvenstvu v ju-jitsu (Šempeter 7.4.2019) osvojili lepo bero medalj ( in tako bili najuspešnejša ekipa) so to nedeljo ponovno opozorili nase. Pomerili so se z vrstniki v sorodni veščini JUDO in tudi tukaj dokazali, da so dobri, srčni in strokovni mladi borci. Čeprav nekoliko naporno, a mladi »Ippončki« pravijo, da njihov čas že prihaja. ŠOLA BORILNIH ŠPORTOV – IPPON Sevnica, s strokovnim trenerski kadrom in množico mladih, željnih učenja, bodo poskrbeli, da se jim želje uresničijo. 

Vir: DBV Ippon
 
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

18.05.2020 | Ostali športi

V slabem tudi nekaj dobrega

31.05.2020 | Ostali športi

Trening je bil zastrašujoč

26.05.2020 | Ostali športi

Srebrno plaketo SV dobilo SD Marok Sevnica

30.05.2020 | Ostali športi

S kolesom okoli Slovenije v enem 'šusu'