Časopis za pokrajino Posavje
19.05.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Mladi pišeški badmintonisti v Zagrebu osvojili komplet medalj; Mikuš državni prvak v mini namiznem tenisu

Objavljeno: Ponedeljek, 18.02.2019    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
20190216_184834
V soboto, 16. 2. 2019, dopoldan je v Celju potekal tradicionalni turnir za Zlato žogico Celja. Na njem je odlično nastopil Toni Hotko, član BK Pišece, ki je skupaj z Miranom Vihteričem, BK Idrija, osvojil drugo mesto v kategoriji moške dvojice.

V Zagrebu pa je minuli vikend potekal dvodnevni turnir Servus, na katerem je nastopilo več kot 140 igralcev. V sobotnem programu so odlično nastopili mladi člani BK Pišece, saj so osvojili komplet medalj v kategoriji U15. Turnir je osvojil Svit Rožman pred Aljažem Ogorevcem in Liamom Tonijem Šironjičem. V nedeljo sta na parket stopila Toni Hotko in Tadej Škof ter v kategoriji moške dvojice osvojila nehvaležno četrto mesto.

Sodeč po rezultatih mladih igralcev se v pišeškem klubu lahko veselijo nadaljnjih turnirjev, saj so dokazali, da so na pravi poti.


Mikuš prvi državni prvak v mini namiznem tenisu

IMG_20190216_212709
Minulo soboto je v BCC centru Celje potekalo prvo državno prvenstvo v mini namiznem tenisu pod okriljem Namiznoteniške zveze Slovenije. Na turnirju je sodelovalo 16 igralcev iz celotne Slovenije. Ker je to nov šport in še nima svojih klubov, so nastopili mešani igralci tako iz namiznega tenisa, tenisa kot tudi badmintona, med temi tudi dva člana BK Pišece. Zmagovalec in prvi državni prvak v tem zanimivem športu je postal Dejan Mikuš, sicer član BK Pišece.

Vir: BK Pišece
« Nazaj na seznam