Časopis za pokrajino Posavje
27.01.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Najmlajši sevniški karateisti do svojih prvih medalj

Objavljeno: Sreda, 10.04.2019    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
Najmlajši sevniški karateisti do svojih prvih medalj
Na deževno nedeljsko jutro se je naša mlada ekipa karateistov, ki jo je vodil trener Marko STOPAR, odpravila na tradicionalni karate turnir Kimon open v Ljubljano.

Za nekatere naše malčke je bilo to prvo tekmovanje nasploh. Žak CESAR, Sven URH, Tilen POŽUN, Maks PASKVALE in Maks STOPAR so prvič stopili na prizorišče tako velikega tekmovanja. Vsekakor je bila prisotna trema, vendar pa so jo naši mladi korenjaki kaj kmalu uspešno prebrodili. Pokazali so pravo borbenost in željo po napredovanju Že naš najmlajši član odprave Sven URH je med najmlajšimi v disciplini KIHON osvojil odlično 3.mesto, leto starejši Maks STOPAR pa je za las zgrešil finale in si na koncu v repasažu izboril bronasto medaljo. V isti kategoriji je Žak CESAR osvojil odlično 5.mesto.  Pohvalno je svoj nastop opravil tudi Tilen POŽUN, ki je pri malčkih v disciplini KATA za las zgrešil stopničke in na koncu osvojil nehvaležno 5.mesto. Med deklicami smo imeli v igri še Ivano ĆERIĆ in Klaro ŠTIGL, ki sta v kategoriji deklic obe osvojili 3.mesto. Na koncu pa je nastopil še naš Maks PASKVALE, ki je pustil dober vtis, vendar pa mu je zmanjkalo malo športne sreče, da bi se uvrstil v naslednji krog. Na koncu se je moral zadovoljiti z 9. mestom. Vsem nastopajočim za njihovo požrtvovalnost in dosežene uspehe iskreno čestitamo.

Udeležbo na tekmovanju je omogočilo podjetje TANIN Sevnica d.d. in Vesni Mirt, s.p. iz Blance, katerima se klub zahvaljuje za podporo in dolgoletno sodelovanje!

Pregled uvrstitev naših tekmovalcev:
3.mesto URH Sven – KIHON malčki 6 let
3.mesto STOPAR Maks – KIHON malčki 7 et
3.mesto ĆERIĆ Ivana – KATA mlajše deklice
3.mesto ŠTIGL Klara – KATA mlajše deklice
5.mesto CESAR Žak – KIHON malčki 7 let
5.mesto POŽUN Tilen – KATA malčki
9.mesto PASKVALE Maks – KATA mlajši dečki
 
Poročal: Marko Stopar
 
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki

16.01.2022 | Ostali športi

Leto 2022 je leto pišeškega badmintona

22.01.2022 | Ostali športi

Ela Petan bronasta v Acapulcu