Časopis za pokrajino Posavje
25.05.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Otvoritev novih igrišč za odbojko na mivki

Objavljeno: Torek, 12.06.2018    Rubrika: Ostali športi Bralci pišejo
20180609_203944
V soboto, 9. 6. 2018, je na novih igriščih za odbojko na mivki potekal otvoritveni turnir – BRESTANICA OPEN 2018, ki sta ga v sodelovanju z OD Brestanica organizirali nekdanji igralki kluba Jerneja Planinc in Špela Zakšek.

Turnir, ki so se ga udeležili igralci in igralke iz cele Slovenije, je bil ena izmed prireditev v počastitev krajevnega praznika Brestanice, ki so potekale v začetku meseca junija.

V izenačenih dvobojih sta zmagali ekipi iz Kranja in Ljubljane. Pri dekletih sta bili to Neja Tilinger in Natalija Snedec, pri fantih pa Matevž Berk, bivši trener v OD Brestanica, in Jan Klemenčič.

Vsi tekmovalci ter tudi gledalci, ki jih ni bilo malo, so bili nad izjemnim prizoriščem in organizacijo turnirja navdušeni in so obljubili, da se naslednje leto zopet vidimo.

Za Odbojkarsko društvo Brestanica, ki je bil soorganizator turnirja, pa je bila to predvsem potrditev, da so nekdanji zelo uspešni turnirji v odbojki, ki so ponesli dober glas Brestanice po celi Slovenije zopet vračajo in razveseljujejo ljubitelje odbojke v Brestanici.
Organizatorji se še enkrat zahvaljujemo vsem sponzorjem, hkrati pa tudi Občini Krško in Krajevni skupnosti Brestanica, ki sta sofinancirala obnovo igrišč.

Anton Zakšek
 
« Nazaj na seznam
»