Časopis za pokrajino Posavje
17.02.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Polaganje šolskih pasov

Objavljeno: Četrtek, 21.06.2018    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
DSCF1016
Prejšnji teden, 13. in 15.6.2018, se je del naših mladih članov iz začetne in nadaljevalne skupine karate sekcije Kluba borilnih veščin Sevnica udeležil dvodnevnega preverjanja znanja iz karateja.

V sredo in petek so pristopili k opravljanju izpitov za višje pasove in ga vsi uspešno opravili. Klub borilnih veščin Sevnica vsem kandidatom iskreno čestita za uspešno opravljene izpite in pridobitev višje stopnje pasu. Ostalim članom, ki se junijskih izpitov žal niso mogli udeležiti, pa klub sporoča, da bodo lahko pristopili k polaganju za višje pasove še letos v mesecu decembru. Iskreno se zahvaljujemo vsem trenerjem za vložen čas in trud, da so svoje varovance dobro in pravočasno pripravili na izpit.
DSCF1015
20.6.2018 je Jurij Orač, predsednik izpitne komisije v spodnji telovadnici OŠ Sava Kladnika Sevnica, vsem kandidatom, ki so uspešno opravili izpit za višji pas, izročil diplomo, tisti, ki so opravljali izpit za barvni pas, pa so od predsednika prejeli še šolski barvni pas višje stopnje.

Izpitno komisijo so sestavljali:  Jurij Orač, 5. Dan - predsednik, Denis Orač, 3. Dan, Marko Stopar, 2. Dan in Marja Zidarič, 1. Dan, vsi člani komisije.  Iskrene čestitke vsem! OSS!

Vir: KBV Sevnica
 
 
« Nazaj na seznam