Časopis za pokrajino Posavje
20.06.2019
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Prvi turnirji TS za najmlajše zelo dobro obiskani, nastopilo več kot 150 otrok

Objavljeno: Petek, 14.12.2018    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
TK Brežice
Izjemen konec tedna je za našimi igralci in igralkami. Nastopili so v Mengšu in Celju na turnirjih 8 do 11 let. Odlično delo trenerjev in otrok se je odrazilo s tremi uvrstitvami med najboljše in odličnimi igrami prav vseh, ki so nastopili.

V konkurenci več kot 135 otrok so naši nadebudni tenisači v soboto v Mengšu zabeležili zmago v midi tenisu pri deklicah – Veritsa Yaneva, ki je zopet dokazala, da v tej kategoriji igra zares suvereno, in tretje mesto v midi tenisu pri dečkih – Matija Dodig. Lukas Šušterič je igral v kategoriji mini tenis in midi tenis, kjer je prikazal borbeno igro, vendar tokrat ni posegel po odličjih.

V Celju sta na turnirju do 10 let nastopila Veritsa Yaneva, ki je osvojila drugo mesto, in Matija Dodig, ki je prikazal odlično igro, vendar je moral priznati premoč kasnejšemu finalistu. Trenerji smo z nastopi zelo zadovoljni, saj so otroci igrali tenis, ki ga od njih pričakujemo, ta pa marsikdaj še postreže s prevelikim številom napak, kot je bilo to tudi tokrat. A dejstvo je, da so vsi na pravi poti.

Čestitke vsem!
 
Trener Robert Jankovič, TK Brežice
« Nazaj na seznam
»