Časopis za pokrajino Posavje
27.03.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Sevniški karateisti na Jarenina karate open

Objavljeno: Ponedeljek, 13.05.2019    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
KBV Sevnica_jarenina (12)
Ta vikend je bil precej pester za člane Kluba borilnih veščin. Medtem ko so se trenerji in tekmovalci kluba udeležili Barada kampa na Rogli, enega največjih mednarodnih kampov kontaktnih borilnih veščin, so se mladi karateisti podali na pot proti štajerski prestolnici.

Nedaleč od Maribora v prijetnem kraju Jareninski dol je potekal mednarodni karate turnir v organizaciji WKSA zveze Slovenije. Nastopi naših mladih karateistov so bili zelo uspešni saj so se s Štajerske vrnili bogatejši za 7 novih medalj.

Najboljši sevniški karateist je bil Nejc ZABASU, ki je v kadetski konkurenci v katah slavil zmago in na koncu osvojil zlato medaljo. Uspešen je bil tudi v borbah, kjer pa je osvojil bron. Srebrno medaljo so osvojili Tilen CVELBAR v borbah pri dečkih, Klara ŠTIGL pri deklicah v katah in Gašper ŠTIGL v borbah pri mlajših kadetih. Bronasto medaljo so si priborili kot smo že omenili Nejc ZABASU v borbah, pri starejših dečkih pa Matic PASKVALE v katah in Tadej BOŽIČ v borbah. Za konec je nastopil še Gašper ŠTIGL in v katah osvojil nehvaležno 4.mesto.

Vir: KBV Sevnica
 
« Nazaj na seznam
»