Časopis za pokrajino Posavje
2.12.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Športnica leta Maša Medvešek, športnik leta Blaž Janc

Objavljeno: Nedelja, 24.02.2019    Rubrika: Ostali športi Redakcija
Sportnik leta 2018 (122)

V Sevnici so na prireditvi Športnik leta 2018 razglasili tudi najboljšo športnico leta. To je postala tekmovalka ju-jitsa Maša Medvešek ...

V petek zvečer se je v sevniški kulturni dvorani odvijala prireditev Športnik leta 2018. Na njej so podelili priznanja za najboljšega športnika in športnico leta, za najbolj perspektivnega športnika in športnico, športno ekipo leta in športno prireditev leta 2018. Športna zveza Sevnica je podelila tudi dve jubilejni priznanji športnim društvom.

Sportnik leta 2018 (124)

... in športnika leta Blaža Janca (v njegovi odsotnosti zaradi klubskih obveznosti se je za priznanje zahvalila Blaževa mati).

Jubilejni priznanji sevniške športne zveze sta prejela DBV Ippon Sevnica za 20 let delovanja in Rokometni klub Sevnica za 60 let delovanja. Priznanje za perspektivno športnico je prejela članica Atletskega kluba Sevnica Nika Dobovšek, priznanje za perspektivnega športnika je prejel član sevniškega strelskega društva Marok Aleš Mitja Janc, najboljša športna prireditev v letu 2018 je bila osnovnošolsko finale tekmovanja v rokometu v organizaciji OŠ Sava Kladnika Sevnica, najboljša šolska rokometna ekipa je bila prav tako sevniška. Naslov najboljše športnice je osvojila članica DVB Ippon Sevnica in članica slovenske kadetske ju-jitsu reprezentance Maša Medvešek, športnik leta je postal rokometaš Blaž Janc, ki igra v klubu na Poljskem.

Prireditev s športno obarvanim spremljevalnim programom, kjer je bil osrednji gost znani športni komentator Andrej Stare, ki je predstavil del svoje poklicne poti skozi pogovor z moderatorko dogodka, so pripravili članice in člani Športnega društva Sevnica pod vodstvom Sare Martinšek. Le-ta je zbrane nagovorila tudi v imenu sevniške športne zveze, navzočim v dvorani pa je namenil nekaj spodbudnih besed tudi župan Srečko Ocvirk.

S. R.


 
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki