Časopis za pokrajino Posavje
13.11.2018
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Tri medalje iz Zagreba za posavske badmintoniste

Objavljeno: Ponedeljek, 23.04.2018    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
IMG-e6f2ce580a7ff8fc1bc78caabf20d955-V

Tadej Škof in Goran Ferenčak sta v igri za skupno zmago v tej sezoni ADA badminton lige.

V soboto, 21. 4. 2018, je v športnem centru Max Zagreb potekal šesti oziroma predzadnji krog letošnje ADA badminton lige, na katerem so odlično nastopili posavski badmintonisti. Zagrebškega turnirja se je udeležilo 240 tekmovalcev iz sedmih držav.

Na najvišjo stopničko je še tretjič letos stopil Tadej Škof (BK Pišece) skupaj z Goranom Ferenčakom (BK Koprivnica) v kategoriji MDC, kar jima pred zadnjim krogom, ki bo konec meseca maja v Beogradu, daje realne možnosti za skupno zmago lige v tej kategoriji. Zmago sta slavila tudi Nuša Pavlovič in Luka Stjelja (BK Brežice) v kategoriji mešanih dvojic XDB, medtem ko je Nuša stopila še na tretjo stopničko v kategoriji ženske dvojice B skupaj z Ivano Mikinac (BK Tigar Zagreb).

Badmintonska sezona se počasi približuje koncu, saj je ostalo zgolj nekaj manjših turnirjev in finale ADA badminton lige v Beogradu. Za konec lahko dodamo še informacijo o morskem turnirju, ki bo konec meseca junija na Murterju ter ga skupaj organizirata BK Pišece in turistična skupnost Murter-Kornati.

Vir: BK Pišece
« Nazaj na seznam
»