Časopis za pokrajino Posavje
14.08.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

V Strelskem klubu Brežice po 28 letih do novega predsednika

Objavljeno: Petek, 19.04.2019    Rubrika: Ostali športi Sporočilo
V Strelskem klubu Brežice po 28 letih do novega predsednika
Pred enim tednom so se na rednem zboru članov zbrali člani in članice Strelskega kluba Brežice ter zelo pozitivno ocenili tekmovalno plat obdobja v času po zadnjem zboru.

V tem času so njihove tekmovalke in tekmovalci osvojili kar pet naslovov državnih prvakov ter lepo število drugih in tretjih mest, medtem ko se jim je naslov ekipnih pokalnih prvakov Slovenije letos za las izmuznil. Manj zadovoljni so bili s finančno platjo, saj jim že vrsto let kronično primanjkuje denarja za nakup novih športnih rekvizitov. Ker je bil zbor tudi volilni in ker se je dosedanji predsednik Ernest Sečen odločil, da je po 28 letih čas za slovo od vodilne funkcije, so navzoči izvolili nov upravni odbor. Za predsedniško krmilo bo prvič v 54-letni zgodovini kluba poprijela ženska, Lidija Rus iz Globokega.

V Strelskem klubu Brežice po 28 letih do novega predsednika
Brežičanom srebro na državnem prvenstvu mešanih parov

Minulo soboto je na osrednjem slovenskem strelišču v Ljubljani potekalo 2. državno prvenstvo mešanih parov v mladinskih in članskih kategorijah. Med mladinci sta Brežičana Anže Gmajnič in Sara Ščuri osvojila drugo mesto, med člani pa sta bila Matej Krajnčič in Pia Srpčič sedma. Prvenstva se nista udeležila prva favorita in letošnja posamična prvaka Slovenije, Blaž Kunšek in Mojca Kolman iz Sevnice.

SK Brežice
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki