Časopis za pokrajino Posavje
5.06.2023
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Družinski piknik je napolnil Mestni park v Krškem

Objavljeno: Četrtek, 16.06.2022    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
WAK_6692
Preteklo soboto je v Mestnem parku Krško potekal že 4. Družinski piknik v parku v organizaciji CPT Krško, Valvasorjeve knjižnice Krško, JSKD OI Krško in Kulturnega doma Krško.

Obiskovalci so se lahko udeležili številnih delavnic, animacij ter si ogledali nov prizidek Valvasorjeve knjižnice. Prav tako je v knjižnici potekala pravljica, ki so jo izvedle sodelavke knjižnice. V samem parku so potekale delavnice v organizaciji KDK – Grad Rajhenburg, Brainobrain Krško ter foto točka v izvedbi Photobox Posavje (SOTI-LIGHT d.o.o.). V Dvorani v parku je potekala izjemno obiskovana delavnica izdelovanja čokoladnih lizik, ki jo je izvedla Čokoladnica Kunej.
WAK_6558
Obiskovalci so se lahko posladkali na stojnici Pekarne Kruhek, za hladno osvežitev pa so poskrbeli v Pivovarni Reset Brewery ter Vina Kunej. Dogodek je bil deloma posvečen tudi 160. obletnici blagovne znamke Imperial. Tako je bil tudi park simbolično okrašen  v znamenju sladkih užitkov, za katere so poskrbele članice društva Prostor vmes. Prav tako je podjetje Šumi bonboni d.o.o. poslovna enota Krško z donacijo poskrbela za pravo sladko razvajanje v obliki bonbonov. Prireditve je povezovala Klara Eva Kukovičič.

V popoldanskem in večernem delu sta se zvrstila dva odlična koncerta. Romana Krajnčan je poskrbela za otroke, Adi Smolar pa za mladino in odrasle. Bil je res čudovit popoldan v Mestnem parku Krško.  

Vir: CPT Krško
« Nazaj na seznam
»

ne spreglejte