Časopis za pokrajino Posavje
27.07.2021
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Družinski piknik v krškem mestnem parku

Objavljeno: Ponedeljek, 14.06.2021    Rubrika: PANORAMA Redakcija
DSC_0083

Otroke sta navdušila artista Arbadakarba ...

Z ugašanjem epidemije in vračanjem življenja v normalne tirnice se vračajo tudi družabne prireditve, kakršnih smo bili vajeni pred vdorom koronavirusa v naše okolje in ustaljene navade.

V krškem mestnem parku je v soboto pod večer tako potekal Družinski piknik v parku, s katerim so organizatorji (Center za podjetništvo in turizem Krško, JSKD OI Krško in Valvasorjeva knjižnica Krško) pripravili nekakšen uvod v poletne prireditve v mestu.

Kot je bilo poudarjeno že v naslovu prireditve, je bil program predvsem družinsko obarvan. Za začetek so se otroci zabavali ob otroški predstavi »Najboljši par«, ki sta jo uprizorila Damjana Golavšek in Sten Vilar, nato sta najmlajše in tudi malo starejše obiskovalce zabavala artista Arbadakarba,
DSC_0108

... malo starejše pa Big band Krško z Anjo Hrastovšek.

medtem pa so se za večerni nastop že pripravljali člani Big banda Krško, ki so skupaj z gostjo, pevko Anjo Hrastovšek, občinstvu zaigrali predvsem številne slovenske zimzelene uspešnice. Poskrbljeno je bilo tudi za gostinsko ponudbo, da udeleženci, ki so se razkropili po celotnem parku, niso bili ne lačni ne žejni, na voljo pa jim je bil tudi obisk Hočevarjevega mavzoleja pod strokovnim vodstvom Mestnega muzeja Krško.
 
P. P.

#povezujemoposavje
« Nazaj na seznam