Časopis za pokrajino Posavje
25.05.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​»Ne smemo pozabiti, da smo drug drugemu v resnici dar«

Objavljeno: Torek, 04.01.2022    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
Sarah - Dar
Sarah Senica je na božični večer svojim poslušalkam in poslušalcem podarila čisto posebno darilo - svojo novo avtorsko pesem Dar.

»Želim si, da pesem potuje v srca čim več ljudi in jih spomni na to, da so darilo temu svetu. Vsi se soočamo v teh težkih časih z različnimi zgodbami, izgubami in novimi začetki. Zato je še bolj pomembno, da negujemo sočutje in ne izgubimo vere v sočloveka,” pravi Sarah, ki jo je javnost prvič spoznala v oddaji Misija Evrovizija. Ustvarjanje glasbe je Sarah po izdani svoji prvi avtorski pesmi Ščepec poguma za nekaj časa dala na stran in se posvetila drugim projektom.
Sarah_portreti-28


»Vesela sem, da spet ustvarjam glasbo. Šele zdaj vidim, kako zelo mi je manjkala in kako močno me osrečuje. Moj hormonski vrtiljak porodniškega dopusta je uravnavalo ravno igranje klavirja in pisanje novih pesmi,« pravi nasmejana Sevničanka, ki dodaja, da je po rojstvu svoje hčerke ugotovila, da če želi svojo deklico naučiti, kako naj sledi svojim sanjam, ji mora to pokazati z zgledom.

Za čudovit glasbeni aranžma pesmi Dar sta poskrbela multiinstrumentalist in kantavtor Robert Petan ter glasbeni producent Matej Humar. Čarobne »backvokale« je ustvarila izjemna vokalistka in flavtistka Maja Weiss. 

Naj tudi v vaš dom potuje pesem Dar in vam polepša vstop v novo leto.
 
Foto: Iva Marc – Frameless 

« Nazaj na seznam
»