Časopis za pokrajino Posavje
25.05.2022
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

​Zavod Emma na novi lokaciji v Krškem

Objavljeno: Torek, 04.01.2022    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
logo emma
Zavod Emma je nevladna in neprofitna organizacija, ki deluje v Krškem od leta 2007. Usmerjajo se v delo z žrtvami nasilja, katerim nudijo psihosocialno podporo in pomoč preko telefonskega in osebnega svetovanja. 

Žrtve nasilja imajo tudi možnost spremstva in zagovorništva v institucijah kot so sodišča, centri za socialno delo, policija in tam, kjer si uporabnik_ca sam_a želi. Ženske se dvakrat mesečno sestajajo v skupini za samopomoč, kjer spregovorijo o svojih izkušnjah ter jih opolnomočijo, da zaživijo na novo. Vabljene tudi nove članice!

Bodite pozorni na nasilje, ki se dogaja v bližini vas!

Med božično-novoletni prazniki smo si vzeli čas, da smo bili s svojo družino. Vzdušje je bilo pozitivno, vladala sta mir, spokojnost, spoštovanje, ljubezen. Med nami živijo družine, ki ne poznajo takšnih občutkov. Tam vladata nasilje, strah, nemoč.

Pozivamo vse, ki boste zaznali kakršnokoli nasilje, da nas pokličete na telefonsko številko 069-625-710 (dosegljivi smo od ponedeljka do petka med 8.00 in 15.00) ali na dežurni telefon 080 21 33 (odprt vsak dan med 18.00 in 21.00 uro) ali nas kontaktirate preko e-naslova zavodemma.krsko@gmail.com.

Varnost naših uporabnic nam je izredno pomembna, zato nas lahko za naslov kontaktirate preko telefona ali e-pošte.

Ne oklevaj in nas pokliči! Le tako boš naredil spremembo v življenju žrtve, ki sama nima moči, da bi poiskala pomoč!

Vir: Zavod Emma
« Nazaj na seznam
»