Časopis za pokrajino Posavje
17.07.2024
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Britva – nova brivnica v Brežicah

Objavljeno: Sreda, 08.11.2023    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
1699302417939.
Brivnice so že stoletja pomemben prostor za moško urejanje in druženje. Njihova zgodovina sega v antično Grčijo in Rim, kjer so bile brivnice zelo cenjene družbene ustanove. Brivnice še vedno pomembno prispevajo k moškemu urejanju in druženju, še posebej v zadnjem času, ko so znova postale priljubljene zaradi želje po tradicionalni frizerski in brivski izkušnji. So pomemben del različnih kultur po vsem svetu in še vedno nudijo sprostitev, druženje ter vrhunsko urejanje.

Zdaj jo imamo tudi pri nas! Na Cesti prvih borcev, v srcu starega mestnega jedra Brežic, je namreč s 7. novembrom 2023 začela obratovati nova brivnica »Britva«. Ta sveža pridobitev v našem mestu je plod strasti in predanosti ustanoviteljice – mlade Brežičanke Nie Maruše Jelen, ki je leta 2021 uspešno zaključila Brivsko akademijo v Novem mestu, svoje mojstrstvo pa nenehno nadgrajuje z aktivnim izobraževanjem na predavanjih in seminarjih svetovno priznanih brivcev.

Niina brivnica »Britva« očara s svojim vintage interierjem, starinskimi brivskimi stoli in tipičnim brivskim simbolom – vrtečim brivskim drogom, predvsem pa z vrhunsko kakovostjo storitev.

Za več informacij in vpogled v galerijo lahko obiščete Instagram profil »Britve«.

Vir: Britva
« Nazaj na seznam
»