Časopis za pokrajino Posavje
18.10.2018
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Brucovanje: Lagano na faks

Objavljeno: Torek, 14.11.2017    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
27_okt_challe_salle_02
V petek, 27.10.2017 je Študentski klub Sevnica organiziral brucovanje: Lagano na faks, ki je potekalo na Platzu. Gost večera je bil Challe Salle (Saša Petrovič), ki je vsekakor eden najbolj vročih raperjev v Sloveniji. Naslov brucovanja je izbran zaradi njegovega zadnjega glasbenega hita "Lagano".

Dogodek je bil izveden z namenom pridobitve študentskih in dijaških potrdil, zato so ob predložitvi potrdila imeli študentje in dijaki vstop prost. Za ostale pa je bila vstopnina 3 evre. Kljub temu se je dogodka udeležilo 180 ljudi, ki so pričarali neverjetno vzdušje in energijo. Izredno lepo je bilo videti polno nabit prostor Platza, ki je pokal od energije gostov in velikih slovenskih in balkanskih pesmi, ki jih je pel Challe Salle.

Ob odmoru in ob koncu nastopa gosta večera je goste zabaval Dj Andy, ki je prav tako z dobrimi in energičnimi pesmimi goste obdržal v dobrem vzdušju zabave. Ob koncu nastopa je Challe Salle goste povabil na slikanje z njem v backstage, kjer si je vzel čas za kako besedo ali dve z vsakim gostom, ki je prišel k njemu.

Vir: ŠKS
 
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki