Časopis za pokrajino Posavje
22.09.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Dare Acoustic napovedal nov studijski album

Objavljeno: Petek, 04.09.2020    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
Dare Acoustic-foto Eva Flerin

Dare Acoustic (foto Eva Flerin)

Novomeški kantavtor Dare Acoustic, ki ga mnogi poznajo predvsem po skladbi »Moj cukr«, po šestih letih izdaja nov studijski album.

»V tem času ni bilo premora, izdajal sem singel za singlom, videospote, koncertiral in ustvarjal novo glasbo« pravi. Album torej obeležuje šestletno ustvarjanje, že obstoječe izdane single in seveda tudi nekaj novih, neslišanih skladb. Skupno jih bo kar 16, kar je nadpovprečno število skladb na en album.

Zadnji singel »Čustva« je izšel januarja 2020. Bil je tudi prvi duet, pri katerem mu je na pomoč priskočila prijateljica, pesnica in kantavtorica Sandra Erpe. Za animiran videospot pa je poskrbela ilustratorka Sofiya Kruglikova (https://www.youtube.com/watch?v=Fz0qHfahFxk).

Dare zaključuje: »Nikoli in res nikoli ni za nič prepozno. Važno je, da stvari speljete do konca. Ni pa vedno pravi čas za vse. Pustite, da se življenje razvije samo od sebe, ne pozabite pa na dejstvo, da ga morate redno brcati v rit – drugače obstane, na istem mestu«. Spremljajte aktualno dogajanje na www.dareacoustic.net.

D. B.

 
« Nazaj na seznam