Časopis za pokrajino Posavje
6.06.2020
POSAVSKI OBZORNIK
novi
arhiv

Dobrodelna akcija Podari zvezek

Objavljeno: Ponedeljek, 20.05.2019    Rubrika: PANORAMA Sporočilo
ljudska univerza krsko-podari zvezek (1)
Pridružite se dobrodelni akciji "Podari zvezek", ki poteka v Večgeneracijskem centru Posavje v Krškem, od 20. do 24. 5. 2019.

Šolsko leto se počasi že zaključuje in starši bomo kmalu pričeli razmišljati o nakupu šolskih potrebščin za prihodnje šolsko leto. Nakup šolskih torb in potrebščin za številne starše pomeni skrbno načrtovanje, varčevanje in prerazporejanje družinskega proračuna, marsikje pa tudi veliko finančno stisko za vso družino.
ljudska univerza krsko-podari zvezek (2)

 
Na Ljudski univerzi Krško bomo zato v sklopu projekta Večgeneracijski center Posavje priskočili na pomoč posavskim družinam v stiski in z Zvezo prijateljev mladine Krško pomagali z donacijo šolskih torb in potrebščin za naslednje šolsko leto. V sodelovanju z Društvom SILA iz Ljubljane, ki je prispevalo sredstva za nakup 50 šolskih torb, organiziramo dobrodelno akcijo, ki smo jo poimenovali »Podari zvezek«. Z akcijo vas želimo povabiti, da podarite zvezek ali katero drugo šolsko potrebščino za osnovnošolce ali srednješolce.

Zbiramo različne šolske potrebščine: zvezke, mape; pisalni pribor: svinčnike, tehnične svinčnike, kemične svinčnike, nalivna peresa, radirke, šilčke; likovni material: barvice, flomastre, voščenke, vodene barvice, tempera barvice, čopiče, kolaž papir, risalne bloke; lepila, selotejpe; ravnila, šestila; peresnice; kalkulatorje; šolske copate; drugo.

Kdaj: od 20. do 24. maja 2019 med 8.30 in 17.30.
Kje: Večgeneracijski center Posavje, CKŽ 44, Krško.
Informacije: 051-279-632, info@vgc-posavje.si


Dobrodelno akcijo bomo zaključili v sredo, 29. 5. 2019, v prostorih Večgeneracijskega centra Posavje Krško, ko bomo ob 11. uri skupaj s predstavniki Društva SILA predali šolske torbe s potrebščinami Zvezi prijateljev mladine Krško, ki jih bo razdelila posavskim družinam.

Vsak zvezek, vsaka šolska potrebščina je za družine dragocena! Prijazno vabljeni, da podarite!

Vir: LU Krško
 
« Nazaj na seznam
»

najbolj brani članki